Меню
Вашата количка

МАСЛО МАСЛИНОВО ИКАРОВ 55 МЛ

МАСЛО МАСЛИНОВО ИКАРОВ 55 МЛ
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

 

МАСЛО МАСЛИНОВО ИКАРОВ 55 МЛ 

 Маслиновото масло съдържа в себе си всички масло-разтворими витамини, ценни елементи, фитостероли, фосфолипиди и екстракти. Това първично масло е най-ценно за хранителни цели, но продължителната му употреба за козметични цели придава на кожата восъчно-матов тен. За да се избегне този ефект, маслото се обезкиселява и пречиства и става годно за козметични и медицински цели.

Предотвратява изсъхването на кожата, а заедно с това и образуването на бръчки.

 

Висококачествено натурално маслиново масло, което е обогатено с антиоксидантно действие и е подходящо за приложение като козметична маска или масаж върху лицето и тялото. Ефикасната формула прониква в дълбочина и осигурява моментална хидратация на изтощените клетки, предотвратява дехидратацията в бъдещ период и неутрализира признаците на стареене. Съдържащите се активни съставки имат изключително благоприятно действие, подмладяващ ефект и тонизиращи свойства. Деликатната текстура на маслото е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване кожата е възстановена, защитена, с кадифена мекота и подобрен външен вид.

  • Деликатната текстура на маслото е лесна за нанасяне и приятна за употреба.
  • Висококачествено натурално маслиново масло, което е обогатено с антиоксидантно действие и е подходящо за приложение като козметична маска или масаж върху лицето и тялото. Ефикасната формула прониква в дълбочина и осигурява моментална хидратация, Съдържащите се активни съставки имат изключително благоприятно действие, подмладяващ ефект и тонизиращи свойства. Деликатната текстура на маслото е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване кожата е възстановена, защитена, с кадифена мекота и подобрен външен вид.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър