Меню
Вашата количка

МАСЛО ПРАСКОВЕНО 55 МЛ ИКАРОВ

МАСЛО ПРАСКОВЕНО 55 МЛ ИКАРОВ
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

МАСЛО ПРАСКОВЕНО 55 мл ИКАРОВ 
 

По своя състав прасковеното масло е близко до кайсиевото и бадемовото масло.Прасковено масло икаров е подходящо е за суха и застаряваща кожа, има добър антибръчков ефект.Попива по-бавно в кожата, поради което е подходящо за продължителни масажи при всички видове кожа. Помага на пръстите да се плъзгат, без да разтягат кожата, придава кадифена мекота и гладкост.

Висококачествено натурално прасковено масло, което е обогатено с антиоксидантно действие и е подходящо за приложение като козметична маска или масаж върху лицето и тялото. Разработената формула действа изключително благоприятно на застаряващата и суха кожа, като я подхранва в дълбочина, овлажнява дехидратираните клетки, повишава еластичността и стимулира регенеративните и защитните функции. Същевременно има омекотяващ ефект, тонизиращи свойства и подмладяващо действие. Деликатната текстура на маслото е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване кожата е възстановена, защитена, с кадифена мекота и подобрен външен вид.

  • Попива по-бавно в кожата, поради което е подходящо за продължителни масажи при всички видове кожа.
  • Помага на пръстите да се плъзгат, без да разтягат кожата, придава кадифена мекота и гладкост.
  • Висококачествено натурално прасковено масло, което е обогатено с антиоксидантно действие и е подходящо за приложение като козметична маска или масаж върху лицето и тялото.Действа благоприятно на застаряващата и суха кожа, като я овлажнява дехидратираните клетки, повишава еластичността и стимулира регенеративните и защитните функции. Същевременно има омекотяващ ефект, тонизиращи свойства и подмладяващо действие. Деликатната текстура на маслото е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване кожата е възстановена, защитена, с кадифена мекота и подобрен външен вид.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър