Меню
Вашата количка

МАСЛО ОТ ЖОЖОБА ИКАРОВ 30 МЛ

МАСЛО ОТ ЖОЖОБА ИКАРОВ 30 МЛ
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

МАСЛО ОТ ЖОЖОБА ИКАРОВ 30 МЛ 

Маслото от жожоба е уникално в целия растителен свят, всъщност то е течен восък. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с висши алкохоли. Практически не гранясва. Маслото от жожоба има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата маслото създава тънък, невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от маслото от жожоба повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции, затова маслото от жожоба често се използува за приготвяне на почистващи емулсии за кожата, а добавено към готови козметични продукти значително увеличава срока им на годност. Възвръща мекотата, сочността и нежността на напукани и изпръхнали устни.

Придава блясък, обем и гъвкавост на косата - често използвано е в козметични продукти за коса. Няколко капки от маслото върху гребена при разресване на влажна коса предотвратяват слепването, имат антистатичен ефект и подпомагат оформянето на прическата.

  • Създаденото от маслото от жожоба повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата.

  • Възвръща мекотата, сочността и нежността на напукани и изпръхнали устни.

  • Придава блясък, обем и гъвкавост на косата - често използвано е в козметични продукти за коса.

  • Втривайте в кожата с масажни движения.
  • Няколко капки от маслото върху гребена при разресване на влажна коса предотвратяват слепването, имат антистатичен ефект и подпомагат оформянето на прическата

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър