Меню
Вашата количка

МАСЛО АНТИЦЕЛУЛИТ ХВОЙНА 125 МЛ ИКАРОВ

МАСЛО АНТИЦЕЛУЛИТ ХВОЙНА 125 МЛ ИКАРОВ
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Масло антицелулит Хвойна 125 мл Икаров

Масажното масло против целулит Хвойна е подходящо за продължителен масаж. Приема се много добре от сухата кожа.

 Разработената формула осигурява активна защита на кожата срещу задържането на вода в организма и стимулират отделянето на излишните мазнини, като същевременно ускоряват кръвообращението, действат антицелулитно и имат стягащ ефект. Съставките усилват лимфната и кръвната циркулация, проникват в дълбочина и имат загряващо действие. Деликатната текстура на маслото е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване тялото е защитено, с копринено гладка кожа и подобрен външен вид.

Масло против целулит Хвойна
Базовото масло е смес от сусамово и масло от гроздови семена. Сусамовото масло има загряващ ефект, а гроздовите семена въздействат върху порите и мастната секреция.

В тази база са разтворени етерични масла от хвойнови плодове, от бял бор, лимоново и лавандулово. Масажното масло "Хвойна" е подходящо за продължително масажиране, докато маслото попие напълно и кожата приятно се затопли. Маслото "Хвойна" е доказало своите добри качества и от няколко години се използва с успех както индивидуално, така и от професионални масажисти.

  • Масажното масло "Хвойна" е подходящо за продължително масажиране, докато маслото попие напълно и кожата приятно се затопли. Маслото "Хвойна" е доказало своите добри качества и от няколко години се използва с успех както индивидуално, така и от професионални масажисти.
  •  Разработената формула осигурява активна защита на кожата срещу задържането на вода в организма и стимулират отделянето на излишните мазнини, като същевременно ускоряват кръвообращението, действат антицелулитно и имат стягащ ефект. Съставките усилват лимфната и кръвната циркулация, проникват в дълбочина и имат загряващо действие. Деликатната текстура на маслото е лесна за нанасяне и приятна за употреба. След използване тялото е защитено, с копринено гладка кожа и подобрен външен вид.

  • Масло против целулит Хвойна
    Базовото масло е смес от сусамово и масло от гроздови семена. Сусамовото масло има загряващ ефект, а гроздовите семена въздействат върху порите и мастната секреция.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър