Меню
Вашата количка

МАСЛО КОКОСОВО ИКАРОВ

МАСЛО КОКОСОВО ИКАРОВ
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

МАСЛО КОКОСОВО ИКАРОВ Кокосовото масло е подходящо е за поддържане на здрава и нормална кожа.

Маслото може да се използва за директно масажиране на лицето, шията, деколтето, както и цялото тяло, особено при сухи кожи след баня. Благодарение на своя състав от наситени мастни киселини, кокосовото масло попива много бързо в кожата и я превръщат в кадифе. Предпазва от напукване ръцете и петите.


Кокосовото масло съдържа три важни мастни киселини – капронова, каприлова и лауринова, които притежават дезинфекционни и антимикробни свойства. Сочи се, че благодарение на тях кокосовото масло може да ускори заздравяването на херпесите, да облекчи болката и да намали риска от оставането на белег или обезцветяване.


Кокосовото масло хидратира сухата сърбяща кожа, а междувременно, благодарение на своите антимикробни свойства, се счита, че съдейства успешно в борбата с бактерии и гъбички върху скалпа, които са обичайните причинители на пърхота.

 

 

МАСЛО КОКОСОВО ИКАРОВ е подходящо за смесване с готови слънцепредпазни кремове, млека, емулсии, както и в чист вид преди и след слънчеви бани - създава устойчив защитен слой. Кокосовото масло може да се смесва в стопено състояние с всички други масла, като по този начин се разширява и обогатява действието му.


Внимание: При температури под 25oС кокосовото масло e в твърдо състояние. Поставено върху кожата, то веднага се стапя.


 

  • Маслото може да се използва за директно масажиране на лицето, шията, деколтето, както и цялото тяло, особено при сухи кожи след баня. Благодарение на своя състав от наситени мастни киселини, кокосовото масло попива много бързо в кожата и я превръщат в кадифе. Предпазва от напукване ръцете и петите.
  • Кокосовото масло хидратира сухата сърбяща кожа, а междувременно, благодарение на своите антимикробни свойства, се счита, че съдейства успешно в борбата с бактерии и гъбички върху скалпа, които са обичайните причинители на пърхота.
  • Втривайте с масажни движения

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър