Меню
Вашата количка

Куикс бейби капки за нос за бебета и деца 10 мл

Куикс бейби капки за нос за бебета и деца 10 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Куикс бебе капки за нос са предназначени за облекчаване на запушен нос при бебета още от първия ден на живота им. Изотоничният разтвор с натурална морска вода може да бъде използван и от малки и по-големи деца и възрастни, включително от бременни и кърмещи жени.

Куикс бебе размеква натрупаните секрети, като улеснява тяхното отделяне и овлажнява лигавицата на носа. Това улеснява възстановяването и помага на Вашето бебе отново да диша лесно. Стерилният капкомер с антибактериален филтър гарантира лесна и хигиенична употреба и е идеално пригоден за ежедневно приложение в чувствителните нослета на бебетата.

Без консерванти
Не води до привикване
Безопасен при продължителна употреба
Безопасен за употреба по време на бременност и кърмене

Подходящ за:
Новородени, бебета, деца и възрастни

Състав:

Натурална морска вода

Дозировка:

От 1 до 3 капки във всяка ноздра от 2 до 6 пъти дневно.

Начин на употреба:

Пряко приложение:
1. Свалете капачката от капкомера.
2. Сложете бебето да легне по гръб с лице нагоре.
3. Поставете накрайника на капкомера в една  от ноздрите на бебето и внимателно натиснете двете страни на бутилката до излизане на капки. Изчакайте излишният разтвор да изтече от ноздрата, преди да избършете носа на бебето.
4. Повторете за другата ноздра.
5. След приложение почистете накрайника със сапунена вода, изплакнете и подсушете (може да бъде използвана стерилна кърпичка, ако няма вода, но сапунената вода е за предпочитане).
6. След употреба поставете капачката върху капкомера.
7. Не употребявайте продукта заедно с други лица.
Ако не е възможно директно приложение в носа, може да използвате памучен тампон, но не поставяйте клечка за уши в ноздрата на Вашето бебе.

Непряко приложение:
1. След измиване на ръцете оформете памучния тампон като цилиндър, който пасва в ноздрата на бебето. Навлажнете памучния тампон с Куикс бебе.
2. Внимателно поставете памучния тампон в ноздрата на бебето, завъртете го и внимателно го извадете. Не изпускайте памучния тампон, докогато го завъртате.
Ако не е възможно директно приложение в носа, може да използвате памучен тампон, но не поставяйте клечка за уши в ноздрата на Вашето бебе.

Предупреждения:

Няма ограничения за продължителността на употреба. Ако имате някакви въпроси, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт
Не използвайте Куикс бебе, ако Вашето бебе е свръхчувствително (алергично) към морска вода.
Досега не са известни странични ефекти
Да се съхранява при стайна температура.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опаковка:
10 мл

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър