Меню
Вашата количка

Берлин Хеми

Марка: Берлин Хеми Model: Дексофен, Dexofen сашети 25 mg х 20
Дексофен саше е обезболяващо лекарство от групата на нестероидните противовъзпалителни средства.Дексофен саше се използва за краткосрочно симптоматично лечение на лека до умерена остра болка като остра болка в мускулите или ставите, болезнена менструация  и зъбобол.Подходящ за:Възр..
18.59лв
Без данък:15.49лв
Марка: Берлин Хеми Model: Дексофен, Dexofen табл. 25mg х10
Дексофен e обезболяващо лекарство от групата на нестероидните противовъзпалителни средства. Използва за лечение на лека до умерена болка като болка в мускулите, болезнена менструация и зъбобол.Подходящ за:Възрстни над 18 години. Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни състав..
6.35лв
Без данък:5.29лв
Марка: Берлин Хеми Model: Куикс Екстра, Quixx Extra назален спрей 2,6% 30 мл
Куикс екстра е хипертоничен спрей за нос, който облекчава запушването на носа и синусите при простуда и грип, активно почиства носните канали и има силен освежаващ ефект. Куикс Екстра съдържа само естествени съставки, без консерванти. Не води до привикване. Приложение:- Облекчава з..
13.80лв
Без данък:11.50лв
Марка: Берлин Хеми Model: Куикс Софт, Quixx Soft спрей за нос с морска вода и алое 30 мл
Куикс софт е натурален изотоничен спрей за нос с добавено алое вера с нежно почистващо и овлажняващото действие. Помага за успокояване и облекчаване на раздразнената носна лигавица. Куикс Софт съдържа само естествени съставки, без консерванти. Не води до привикване. Безопасен при продължителна упот..
9.90лв
Без данък:8.25лв
Марка: Берлин Хеми Model: Куикс, Quixx спрей за нос 2,6 % 30 мл
Куикс ефикасно облекчава запушения нос и синусите при простуда, грип или алергии, почиства носните канали и овлажнява лигавицата на носа. Съдържа натурална морска вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи. Куикс съдържа само естествени съставки и не води до привикване. Безопасен ..
9.60лв
Без данък:8.00лв
Марка: Берлин Хеми Model: Лиотон 1000 гел/ Lioton 1000 gel
Lioton 1000 gel е предназначен за лечение на заболявания на повърхностните вени като варикозно разширени вени и свързаните с тях усложнения: флеботромбоза, тромбофлебит, повърхностен перифлебит, варикозни язви, следоперативен варикофлебит, последствия след сафенектомия . Приложение: ..
9.98лв
Без данък:8.32лв
Марка: Берлин Хеми Model: МИГ-400, MIG-400 табл. х10
МИГ-400 е нестероидно противовъзпалително средство, с антипиретични свойства. Използва се за симптоматично лечение на слаба до умерена болка и при висока температура.Подходящ за:Възрастни и деца над 6 години Активни съставки:Ибупрофен 400mgДозировка:Деца от 6-..
4.80лв
Без данък:4.00лв
Марка: Берлин Хеми Model: Ново-Нейл Емтрикс, Novo-Nail Emtrix 10 мл
Ново-Нейл Емтрикс е показан за лечение на гъбички по ноктите. Подобрява външния вид на деформираните нокти и ноктите с променен цвят.Действие:Разрушава клетките на гъбичките, които най-често причиняват гъбични инфекции по ноктите. Подобрява хидратацията и нежно изглажда външните слоеве на н..
33.00лв
Без данък:27.50лв
Марка: Берлин Хеми Model: Простамол уно, Prostamol uno 320 mg
Простамол уно се използва при смущения в уринирането вследствие доброкачествена хиперплазия на простатата (доброкачествено уголемяване на простатата). Лекарство за простата, предназначено само за мъже. • предотвратява по-нататъшното уголемяване на простатата; намалява налягането върху пи..
20.90лв
Без данък:17.42лв
Марка: Берлин Хеми Model: Флавамед / Flavamed табл. против кашлица 30mg x20
 Флавамед таблетки против кашлица е муколитично лекарство при заболявания на дихателните пътища. Прилага се при заболявания на белия дроб и бронхите, съпроводени с образуването на гъст бронхиален секрет (мукус). Действие: Втечнява гъстия бронхиален секрет и позвол..
5.73лв
Без данък:4.78лв
Марка: Берлин Хеми Model: Флавамед форте, Flavamed forte сироп 30mg/5ml - 100 ml
Флавамед форте съдържа активното вещество амброксолов хидрохлорид и принадлежи към терапевтичната група на лекарствените продукти за кашлица и простуда, муколитици. Амброксолов хидрохлорид се използва за лечение на влажна кашлица при заболявания на белия дроб и бронхите.Флавамед форте втечнява б..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Марка: Берлин Хеми Model: Флавамед, Flavamed еферв.табл. 60mg x10
Флавамед ефервесцентни таблетки се използва за лечение на влажна кашлица при заболявания на белия дроб и бронхите. Втечнява бронхиалния секрет и позволява по-лесното му отделяне чрез кашлица.Подходящ за:Възрастни и деца над 12 години.Запознайте се с листовката преди употреба!Активни ..
7.53лв
Без данък:6.28лв
Марка: Берлин Хеми Model: Флавамед/ Flavamed сироп 15mg/5ml сироп 100 мл
Флавамед втечнява гъстия бронхиален секрет и спомага отделянето му, улеснява отхрачването и облекчава кашлицата.Флавамед се прилага за втечняване на секрета при остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, съпроводени с гъст бронхиален секрет.Подходящ за:Възрастни и деца над 2 ..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)