Меню
Вашата количка

Ибудолор Дуо, Ibudolor Duo гел 60g при болка в мускулите и ставите

Ибудолор Дуо, Ibudolor Duo гел 60g при болка в мускулите и ставите
Ибудолор Дуо, Ibudolor Duo гел 60g при болка в мускулите и ставите
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ибудолор Дуо гел се прилага за облекчаване на болката и възпалението при ревматични и мускулни болки, болки в гърба; навяхвания; разтежения, спортни травми и невралгии, вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми.

Ибудолор Дуо гел е комбинирано лекарство, което съдържа ибупрофен и левоментол. Ибупрофен принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те се използват за лечение на болка и повишена температура. Левоментол оказва противовъзпалително и обезболяващо действие.

Подходящ за:
Възрастни и деца над 12 години
Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:
Ибупрофен  50 mg и левоментол 30 mg в 1g гел.

Дозировка:
Гелът може да се прилага 2-3 пъти дневно.Продължителността на лечението не трябва да бъде повече от 2 седмици.

Начин на приложение:
В зависимост от големината на засегнатия участък върху кожата се нанася 1 до 4 см от гела и внимателно се втрива, докато попие напълно.
След всяко приложение ръцете трябва да се измиват, освен ако те не са третираното място.

Предупреждения:
Не прилагайте Ибудолор Дуо гел, ако сте алергични към ибупрофен, левоментол или някоя от останалите съставки; ако сте имали астма, затруднено дишане или хриптене, хрема, кожни обриви, особено копривна треска, след прием на ацетилсалицилова киселина, други нестероидни противовъзпалителни средства или лекарства за облекчаване на болка и повишена температура, върху открити рани.
Само за приложение върху кожата. Да не се прилага върху увредена и наранена кожа. Да се избягва контакт с очите и в близост до тях, както и върху лигавици.
При бременност и кърмене се консултирайте с лекар при употребата на което и да е лекарство.Да не се прилага при деца под 12 години.

Съхранение:
Съхранявайте в оригиналната опаковка, при температура под 25°С.
Да се използва до 1 месец след отваряне на тубата.

 

  • Гелът може да се прилага 2-3 пъти дневно.
  • Не прилагайте Ибудолор Дуо гел, ако сте алергични към ибупрофен, левоментол или някоя от останалите съставки
  • При бременност и кърмене се консултирайте с лекар при употребата на което и да е лекарство
  • Ибудолор Дуо гел се прилага за облекчаване на болката и възпалението при ревматични и мускулни болки, болки в гърба; навяхвания; разтежения, спортни травми и невралгии, вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми.
  • Ибудолор Дуо гел е комбинирано лекарство, което съдържа ибупрофен и левоментол. Ибупрофен принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства. Те се използват за лечение на болка и повишена температура. Левоментол оказва противовъзпалително и обезболяващо действие.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър