Меню
Вашата количка

Сераза гел, Seraza gel 50 мл

Сераза гел, Seraza gel 50 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Сереза гел е медицински продукт, който се прилага външно при болка, оток и възпаление  след навяхвания, контузии, мускулни разтежения и e особено ефективeн при разнасяне на хематоми. Безцветния гел Сераза е напълно безвреден, с 98,58 % натурални съставки, попива моментално в кожата, като бързо намалява болката и  създава усещане за охлаждане.

Подходящ за:
Възрастни и деца над 1 годишна възраст

Активни съставки:
Аpника мoнтана
Жълтa кoмунига
Жълт кaнтарион

Дозировка:
тънък cлой от гeла върху засегнатите зони от 3 до 4 пъти на дeн


Внимание:
Да не се прилага при нарушаване целостта на кожата, върху лигавица или в близост до очите

Опаковка:
50 ml
 Действие на активните съставки:

Арника монтана  е ефикасно средство за възстановяване след леки травми като навяхване и разтягане. Осигурява охлаждащ ефект, който намалява усещането за болка. Подобрява кръвообращението, отпуска болезнените мускули, облекчава умората в крайниците.

Жълта комунига е източник на кумарин, мелилотин идикумарин. Кумаринът и троксерутинът осигуряват изразено защитно действие по отношение на ендотела на съдовата стена, уплътняват капилярите, подобряват реологичните свойства на кръвта и имат антитромботично действие. Благодарение на това при венозен застой се намалява повишеното излизане на течности извън съдовата стена и съответно намаляват и свързаните с това отоци. Спомагат за намаляване на отоците и чрез директно въздействие върху движението и дренирането на лимфата.
Кумаринът има и изразен „почистващ съдовете ефект" по отношение на свободните кислородни радикали, които са основен виновник за увреждане на съдовата стена - фиброза и уплътняване. Той не повлиява кръвосъсирването. Ето защо е възможна употребата на лечебна комунига и по време на лечение с антикоагуланти.

Жълтият кантарион  действа благоприятно при кръвоизливи, изкълчвания, разтягане на сухожилията и навяхвания.

  • Сереза гел е медицински продукт, който се прилага външно при болка, оток и възпаление  след навяхвания, контузии, мускулни разтежения и e особено ефективeн при разнасяне на хематоми. Безцветния гел Сераза е напълно безвреден, с 98,58 % натурални съставки, попива моментално в кожата, като бързо намалява болката и  създава усещане за охлаждане.
  • тънък cлой от гeла върху засегнатите зони от 3 до 4 пъти на дeн
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър