Меню
Вашата количка

Актавис

Марка: Актавис Model: Ацетизал Кардио, Acetysal Cardio 100 mg
Ацетизал Кардио е лекарство без рецепта, което се приема за да намали риска от образуване на кръвни съсиреци и с това да предотврати сърдечни пристъпи, инсулти, сърдечно-съдови проблеми при пациенти, които страдат от стабилна или нестабилна стенокардия ( вид болка в гръдния кош). Ацетизал кардио се ..
3.10лв
Без данък:2.58лв
Марка: Актавис Model: Ацетизал Кардио, Acetysal Cardio 75 mg 100 таблетки
Ацетизал Кардио е лекарство без рецепта, което се приема за да намали риска от образуване на кръвни съсиреци и с това да предотврати сърдечни пристъпи, инсулти, сърдечно-съдови проблеми при пациенти, които страдат от стабилна или нестабилна стенокардия ( вид болка в гръдния кош). Ацетизал кардио се ..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Марка: Актавис Model: Ацетизал, Acetysal табл. 500mg x20
Ацетизал е лекарство без рецепта с обезболяващо, противотемпературно и противовъзпалително действие. Той се използва за лечение на възпалителни, простудни и други състояния. Приложение: простуда и грип; главоболие; временно облекчаване на болки в мускулите и ставите,..
2.30лв
Без данък:1.92лв
Марка: Актавис Model: Ацефеин, Aceffein 10 таблетки
Ацефеин е комбиниран лекарствен продукт с противоболково, температуропонижаващо и по-слабо изразено противовъзпалително действие. В комбинацията противоболковото действие на отделните съставки се усилва и се намаляват страничните ефекти, поради използване на по-ниски дози на съставките.Приложени..
4.80лв
Без данък:4.00лв
Марка: Актавис Model: Бизалакс, Bisalax 5 mg 30 таблетки
Бизалакс е лекарствен продукт със слабителен ефект, който притежава местно действие върху лигавицата на дебелото черво. Хидролизира се от чревните ферменти и стимулира перисталтиката, натрупването на течности и електролити в кухината на дебелото черво.Подходящ за: възрастни и дeца над 4 години...
3.60лв
Без данък:3.00лв
Марка: Актавис Model: Геритамин Хиалурон, Geritamin Hyaluron 30 меки капсули
Геритамин Хиалурон съдържа хиалуронова киселина с висока концентрация и бионаличност, за да подпомогне хидратацията на кожата в дълбочина. Хидратираната кожа изглежда гладка, мека и еластична.Благодарение на ниското молекулно тегло, хиалуроновата киселина може ефективно да бъде усвоена от орган..
12.20лв
Без данък:10.17лв
Марка: Актавис Model: Геритамин, Geritamin 20 капсули
Геритамин е комбинация от мастноразтворимите витамини А и Е, която стимулира растежа и здравината на косата и ноктите.Благодарение на силното антиоксидантно действие на съдържащите се в него витамини, Геритамин видимо подобрява състоянието на кожата в борбата със стареенето.Повишава зрителна..
5.65лв
Без данък:4.71лв
Марка: Актавис Model: Ефизол, Efisol табл. за смучене 0,25mg/30mg х40
Ефизол е предназначен за локално антисептично лечение на леки възпалителни процеси в устната кухина и носоглътката (катарални, улцерозни и фибринозни гингивити; афтозни стоматити; кандидоза; фарингити; тонзилити; ларингити и глосити. За профилактака на инфекции преди и следоперативни манипулации в о..
8.90лв
Без данък:7.42лв
Марка: Актавис Model: Ибудолор Дуо гел 60g при болка в мускулите и ставите
Ибудолор Дуо гел се прилага за облекчаване на болката и възпалението при ревматични и мускулни болки, болки в гърба; навяхвания; разтежения, спортни травми и невралгии, вследствие изкълчвания, навяхвания и спортни травми.Ибудолор Дуо гел е комбинирано лекарство, което съдържа ибупрофен и левомен..
9.30лв
Без данък:7.75лв
Марка: Актавис Model: Йодасепт, Jodasept 10% маз
Йодасепт е широкоспектърен дезинфектант , активен срещу бактерии, вируси и гъбички. Унищожава и спорообразуващите щамове , нечувствителни на сулфонамиди и антибиотици.Йодасепт под формата на маз има дълготрайно действие поради продължителното отделяне на йода от комплекса. Поради широкия си спек..
5.20лв
Без данък:4.33лв
Марка: Актавис Model: Магнерич плюс, Magnerich Plus 30 таблетки
Магнерич плюс е хранителна добавка, специално създадена да компенсира недостига на магнезий в организма, който води често води до мускулните крампи, стрес, ПМС, напрегнатост.Активни съставки: 1 таблетка съдържа: Магнезиев лактат 650 mg Витамин В6 3 mgПомощни вещества: микрокристална ц..
11.30лв
Без данък:9.42лв
Муколизин, Mucolisin сироп 30mg/5ml 100 ml
Изчерпан
Марка: Актавис Model: Муколизин, Mucolisin сироп 30mg/5ml 100 ml
Муколизин втечнява секрецията от бронхите и улеснява нейното отделяне. Прилага се за улеснено отделяне на секрети при остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, свързани с повишена секреция и нарушен транспорт.Подходящ за: Възрастни и деца над 2 годиниАктивни съставки: Амброк..
5.88лв
Без данък:4.90лв
ПарацетаМакс, ParacetaMax 1000mg гранули 10 сашета вкус капучино
Изчерпан
Марка: Актавис Model: ПарацетаМакс, ParacetaMax 1000mg гранули 10 сашета вкус капучино
Парацетамакс сашети е лекарствен продукт без рецепта . Приложение:За понижаване на температурата и облекчаване на леки до умерени болки. Сашети с вкус на капучино за директен прием в устата, без вода.            Подходящ за..
9.60лв
Без данък:8.00лв
Марка: Актавис Model: ПарацетаМакс, ParacetaMax 500 mg
ПарацетаМакс се използва за симптоматично лечение на слаба до умерена болка от различен произход. Приложение:главоболие, мигрена, зъбобол, мускулни и ставни болки, болезнена менструацияили повишена температура.             ..
1.10лв
Без данък:0.92лв
ПарацетаМакс, ParacetaMax 500mg гранули 10 сашета ягода-ванилия
Изчерпан
Марка: Актавис Model: ПарацетаМакс, ParacetaMax 500mg гранули 10 сашета ягода-ванилия
Парацетамакс с аромат на ягода и ванилия се използва за понижаване на температурата и облекчаване на леки до умерени болки.Подходящ за: Възрастни и деца над 8 годиниАктивни съставки: Парацетамол  500mgДозировка: Дозата се определя от възрастта и телесното тегло; обичайната доза..
8.04лв
Без данък:6.70лв
Марка: Актавис Model: Проалгин, Proalgin 500 мг 20 таблетки
Приложение:- използва се за краткосрочно облекчаване на главоболие, зъбобол, ставни, мускулни болки и възпаления.-болки след травми и хирургични операции.-болка при жлъчни и бъбречни спазми, изгаряния и болезнена менструация, когато други обезболяващи средства не са ефективни или са прот..
2.50лв
Без данък:2.08лв
Марка: Актавис Model: Рутаскорбин, Rutascorbin 60 таблетки
Рутаскорбин укрепва стената на кръвоносните съдове. Препоръчва се за симптоматично лечение в комплексната терапия при: - терапия и като профилактично средство на засягане на капилярите (малките кръвоносни съдове) от лекарства (аспирин, индометацин, фенилбутазон, антикоагуланти, противосъсирващ..
6.90лв
Без данък:5.75лв
Марка: Актавис Model: Спазмалгон, Spasmalgon
Спазмалгон се използва засимптоматично лечение на слабо или умерено изразен болков синдром, в следствие спазми на гладката мускулатура на вътрешните органи. Приложение: При бъбречно каменна болест и възпалителни заболявания на пикочните пътища, протичащи с болка и смущения в процес..
3.72лв
Без данък:3.10лв
Марка: Актавис Model: Троксевазин Дуо, Troxevasin Duo 30 mg/20 mg/g гел 45 гр
Троксевазин Дуо гел е комбиниран лекарствен продукт, съдържащ индометацин и троксерутин. Индометацин притежава изразено противовъзпалително, аналгетично и противооточно действие, в резултат на което се постига повлияване на болката и намаляване на отока на засегнатите тъкани.Троксевазин Дуо гел ..
10.80лв
Без данък:9.00лв
Марка: Актавис Model: Троксевазин, Troxevasin 300 мг 50 капсули
Троксевазин капсули Приложение:▪ разширени вени и свързаните с това усложнения – възпаление на вените, образуване на съсиреци , поява на язви или възпаление на кожата; ▪ хемороидална болест. ▪ в комбинираното лечение на контузии, разтягане на сухожилия, изкълчвания и болезне..
14.30лв
Без данък:11.92лв
Показани 1 от 20 | 21 (2 Страници)