Меню
Вашата количка

Биогейм максимал фат бърнърс табл. х 150

Биогейм максимал фат бърнърс табл. х 150
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Maximal Fat Burners e класическа липотропна формула с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физически натоварвания.

Прилага се с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата в организма и ускоряване на метаболизма.
 

Състав:

L-метионин - 150 mg
L-карнитин - 50 mg
Холин битартарат - 300 mg
Инозитол - 150 mg
Лецитин - 100 mg
Бетаин HCL - 150 mg
Eкстракт от Цитрус Аурантиум - 50 mg
Хром пиколинат - 25 µg
Витамин B2 - 10 mg
Витамин B6 - 12 mg
Витамин B12 - 2 µg

Холинът влиза в състава на лецитините, от които в черния дроб се синтезират фосфолипиди, необходими при транспорта на мастните киселини и стимулира окисляването им.

Метионинът дава метилови групи за синтеза на холин и регулира белтъчния обмен.

Изотонинът също участва в синтеза на фосфолипиди.

L-карнитинът има ключова роля в транспорта на мастни киселини през митохондриалната мембрана, където те се разграждат с отделяне на енергия.

Начин на употреба:

6 капсули дневно, раздeлени на три приема, най-добре на гладно. Когато се тренира, единият прием да бъде преди тренировката.

Опаковка:
150 таблетки

 


Биогейм максимал фат бърнърс табл. х 150 - Maximal Fat Burners e класическа липотропна формула с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физически натоварвания.

  • Maximal Fat Burners e класическа липотропна формула с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физически натоварвания.

  • Прилага се с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата в организма и ускоряване на метаболизма.

  • 6 капсули дневно, раздeлени на три приема, най-добре на гладно.
  • Когато се тренира, единият прием да бъде преди тренировката.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър