Меню
Вашата количка

Биогейм

Марка: Биогейм Model: Биогейм / Biogame течен Л-карнитин 500ml
Течният Л-карнитин на Биогейм е класическа липотропна формула, с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физическо натоварване.Има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система и спомага за  транспортирането на мазнините да дости..
13.74лв
Без данък:11.45лв
Марка: Биогейм Model: Биогейм L- карнитин табл. 500mg х 60
L-Carnitine е класическа липотропна формула, с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физическо натоварване. Повишава енергитичните възможности и издръжливостта по време на тежки физически натоварвания, спомага за бързото възстановяване на организма и пре..
15.30лв
Без данък:12.75лв
Марка: Биогейм Model: Биогейм максимал фат бърнърс табл. х 150
Maximal Fat Burners e класическа липотропна формула с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физически натоварвания.Прилага се с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата в организма и ..
18.96лв
Без данък:15.80лв
Марка: Биогейм Model: Проескултан гел / Proescultan gel 200g
Проескултан гел повишава тонуса на вените на подбедрицата при хора без заболявания на периферните кръвоносни съдове. Има противовъзпалително действие.При тромбофлебити отокът и болките на мястото на венозното възпаление намаляват, тромботичните маси се размекват и постепенно изчезват. Аналогичен..
6.95лв
Без данък:5.79лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)