Меню
Вашата количка

Биогейм / Biogame течен Л-карнитин 500ml

Биогейм / Biogame течен Л-карнитин 500ml
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Течният Л-карнитин на Биогейм е класическа липотропна формула, с доказан ефект при разграждане на мазнините, особено ефективна в съчетание с диета и физическо натоварване.

Има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система и спомага за  транспортирането на мазнините да достигнат до известните митохондрии, които биват наричани още енергийни центрове или източници на енергия за нашата мускулатура.

Повишава енергитичните възможности и издръжливостта по време на тежки физически натоварвания, спомага за бързото възстановяване на организма и преодоляване на неприятните стресови реакции. 
 

Приложение:
 

Течният Л-карнитин се прилага с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата и ускоряване на метаболизма. 
 

Състав:
 

В 25ml се съдържат: Carnipure - 1000 mg, Калциев пантотенат - 3 mg. Биотин - 1,25 µg

В L-Carnitine Liquid 20000 като основна съставка се влага Carnipure™. Това е специален вид L-Carnitine, произвеждан от швейцарската фирма Lonza. Продуктите, които имат на опаковката си марката Carnipure™, съдържат чистия L-Carnitine на Lonza.
 

Дозировка:
 

1 до 2 мерителни чашки:

-30 минути преди тренировка;

-вечер на гладно, 1 час преди лягане.

Течният Л-карнитин се усвоява по-бързо от капсулните форми.
 

Предупреждения:
 

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Опаковка:
500мл


Биогейм Л-карнитин течен / Карнипур. Течният Л-карнитин се прилага с цел намаляване на теглото, като фактор за стопяване на излишните мазнини, регулиране обмяната на веществата и ускоряване на метаболизма.

  • Има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система и спомага за  транспортирането на мазнините да достигнат до известните митохондрии, които биват наричани още енергийни центрове или източници на енергия за нашата мускулатура.
  • Повишава енергитичните възможности и издръжливостта по време на тежки физически натоварвания, спомага за бързото възстановяване на организма и преодоляване на неприятните стресови реакции. 
  • 1 до 2 мерителни чашки:

    -30 минути преди тренировка;

    -вечер на гладно, 1 час преди лягане.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър