Меню
Вашата количка

Амбрекс, Ambrex сироп 30 мг/5 мл 150 мл

Амбрекс, Ambrex сироп 30 мг/5 мл 150 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Амбрекс  е показан при остри и хронични заболявания на дихателната система, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища. По този начин се улеснява отделянето му, облекчава се кашлицата и се подобрява дишането.
Амбрекс сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет и засилва движението на ресничките на бронхиалната лигавица, което води до усилено отделяне на секрета.

Подходящ за:
Възрастни и деца
Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:
Аmbroxol hydrochloride 30 mg/ 5 ml

Дозировка:
Начална доза: 2 мерителни лъжички 2 пъти дневно ( 2 пъти по 10 ml ). Впоследствие дозата се коригира на 1 мерителна лъжичка два – три пъти дневно.

Оптималната продължителност на лечението е от 8 до 10 дни.

Тази дозировка е подходяща за лечение на остри заболявания на дихателните пътища и за начална терапия на хронични състояния до 14 дни.

Предупреждения:
За приложение при деца над 2 години използвайте Амбрекс  15 mg/5 ml сироп.

За приложение при деца под 2 години използвайте Амбрекс  15 mg/5 ml сироп – по лекарско предписание.

При деца под  1 година не се препоръчва даването на муколитик, поради невъзможност за отхрачване. Преценката трябва да бъде извършена от лекар.

Да не се използва при алергия(свръхчувствителност) към бромхексин или неговото производно амброксол, или към някоя от останалите съставките.

Безопасността на този продукт по време на бременност не е доказана. Използването му по време на първия триместър не се препоръчва.

Амбрекс  преминава в кърмата. Ако сте бременна, мислите че сте бременна или кърмите, консултирайте се с Вашия лекар преди да вземете това лекарство.

Ако смятате, че сте приели повече от препоръчаната доза, незабавно потърсете лекарска помощ. Досега не са съобщени специфични симптоми на предозиране при хора


Опаковка:
150 мл


Амбрекс/ Ambrex сироп 30мг/5мл е показан при остри и хронични заболявания на дихателната система, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища. По този начин се улеснява отделянето му, облекчава се кашлицата и се подобрява дишането.

  • Начална доза: 2 мерителни лъжички 2 пъти дневно ( 2 пъти по 10 ml ). Впоследствие дозата се коригира на 1 мерителна лъжичка два – три пъти дневно.
  • Оптималната продължителност на лечението е от 8 до 10 дни.
  • Да не се използва при алергия(свръхчувствителност) към бромхексин или неговото производно амброксол, или към някоя от останалите съставките.
  • Безопасността на този продукт по време на бременност не е доказана.
  • Амбрекс  е показан при остри и хронични заболявания на дихателната система, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища. По този начин се улеснява отделянето му, облекчава се кашлицата и се подобрява дишането.
    Амбрекс сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет и засилва движението на ресничките на бронхиалната лигавица, което води до усилено отделяне на секрета.
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър