Меню
Вашата количка

Нобел

Марка: Нобел Model: Алора/ Alora сироп 100мл
Алора сироп съдържа екстракт от пасифлора, който има успокоително  действие.Есктрактът от Passiflora е седативно лекарство, което се добива от натуралното растение Passiflora incarnata. Като активни съставки съдържа алкалоиди като хармин, арибин и някои флавоноиди като витексин и ориентин. ..
7.85лв
Без данък:6.54лв
Марка: Нобел Model: Алора/ Alora табл.х20
Алора е природен продукт, който има успокоително (седативно) действие. Приложение:-         тревожност-         нервност-         нарушения..
9.40лв
Без данък:7.83лв
Марка: Нобел Model: Амбрекс, Ambrex сироп 30 мг/5 мл 150 мл
Амбрекс  е показан при остри и хронични заболявания на дихателната система, протичащи с образуване на гъст секрет в дихателните пътища. По този начин се улеснява отделянето му, облекчава се кашлицата и се подобрява дишането. Амбрекс сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиа..
8.60лв
Без данък:7.17лв
Марка: Нобел Model: Амбрекс, Ambrex сироп за деца 15 мг /5 мл 100 мл
Амбрекс сироп  втечнява бронхиалния секрет и засилва движението на ресничките на бронхиалната лигавица, което води до усилено отделяне на секрета.АМБРЕКС сироп съдържа амброксолов хидрохлорид, който втечнява бронхиалния секрет и засилва движението на ресничките на бронхиалната лигавица, кое..
6.80лв
Без данък:5.67лв
Марка: Нобел Model: Анзибел, Anzibel мед и лимон таблетки за смучене 20 броя
Анзибел мед и лимон е предназначен за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния на устната кухина.Аназибел мед и лимон 5 mg / 4 mg / 3 mg представлява комбинация от хлорхексидин хидрохлорид, бензокаин и еноксолон.Подходящ за: Възрастни и ..
6.85лв
Без данък:5.71лв
Марка: Нобел Model: Анзибел, Anzibel ментол таблетки за смучене 20 броя
Анзибел ментол е предназначен за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциозни и възпалителни състояния на устната кухина. Представлява комбинация от хлорхексидин хидрохлорид, бензокаин и еноксолон.Показан за локално и временно симптоматично облекчаване на умерени инфекциоз..
6.85лв
Без данък:5.71лв
Марка: Нобел Model: Тайлол хот за деца, 12 сашета
Тайлол хот за деца облекчава симптоми на простуда иа грип като: хрема, запушване на носа, кихане, повишена телесна температура и лека до умерена болка от различен произход. Парацетамолът облекчава болката и понижава телесната температура. Хлорфенираминовият малеат облекчава следните симптоми: хрема..
7.80лв
Без данък:6.50лв
Марка: Нобел Model: Тайлол хот сашета х 12
Тайлол Хот облекчава симптоми на простуда на грип като: хрема, запушване на носа, кихане, повишена телесна температура и лека до умерена болка от различен произход.- Парацетамолът облекчава болката и понижава телесната температура. - Хлорфенираминовият малеат облекчава следните симптоми: хрема,..
13.20лв
Без данък:11.00лв
Марка: Нобел Model: Фунгофин спрей, Fungofin spray при гъбички по кожата 1% 30 мл
Фунгофин спрей е ефективно средство за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички. Инфекцията засяга най-често стъпалата,кожата между пръстите на краката, ръцете, откритите части на тялото, гънките. Фунгофин спрей унищожава гъбичките и облекчава неприятните симптоми, съпътстващи инфекцията:&nb..
13.20лв
Без данък:11.00лв
Марка: Нобел Model: Фунгофин, Fungofin 1% крем
Фунгофин 1% крем  е синтетичен противогъбичен продукт, предназначен за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички. Фунгофин  1% крем е показан за лечение на:- Повърхностни гъбични инфекции, причинени от щамовете Trichophyton, Microsporum canis и Tinea pedis, Tinea cruris (гъбична..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)