Меню
Вашата количка

Мукосолван/ Mucosolvan табл.30mg x20

Мукосолван/ Mucosolvan табл.30mg x20
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Мукосолван капсули подпомагат мукусната секреция на дихателния тракт, улеснява отхрачването и облекчава изкашлянето. Мукосолван се използва за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с абнормална бронхиална секреция и нарушен транспорт на секрета.

 

Подходящ за:

Възрастни и деца над 12 години

 

Активни съставки:

Амброксолов хидрохлорид 30mg

 

Дозиране:

Възрастни и деца над 12 години: по 1 таблетка 3 пъти дневно. Терапевтичния ефект може да бъде засилен при приложение на 2 таблетки 2 пъти дневно.

 

Внимание:

Не приемайте Мукосолван, ако:

сте алергични  към амброксолов хидрохлорид или към някоя от останалите съставки;

имате редки вродени заболявания, които могат да доведат до несъвместимости с някоя от съставките на това лекарство.

Ако сте бременна първо се посъветвайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. Не се препоръчва употребата на Мукосолван по време на бременност, особено през първите три месеца от бременността. Не се препоръчва употребата на Мукосолван при кърмещи жени, тъй като амброксолов хидрохлорид преминава в майчиното мляко.

 

  • Мукосолван капсули подпомагат мукусната секреция на дихателния тракт, улеснява отхрачването и облекчава изкашлянето. Мукосолван се използва за секретолитично лечение на остри и хронични заболявания на бронхите и белия дроб, протичащи с абнормална бронхиална секреция и нарушен транспорт на секрета.
  • Възрастни и деца над 12 години: по 1 таблетка 3 пъти дневно.
  • Терапевтичния ефект може да бъде засилен при приложение на 2 таблетки 2 пъти дневно.
  • Не приемайте Мукосолван, ако:сте алергични  към амброксолов хидрохлорид или към някоя от останалите съставки;ако сте бременна първо се посъветвайте с Вашия лекар

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър