Меню
Вашата количка

ТЕСТ ЗА ОВУЛАЦИЯ ОВУ КЛИЪР X 5

ТЕСТ ЗА ОВУЛАЦИЯ ОВУ КЛИЪР X 5
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Clear Ovu Test  представлява бърз и лесен за употреба едностъпков LH oвулационен тест. Предназначен е за определяне кога е максимално повишено нивото на лутеинизиращ хормон (LH) и следователно кога е вероятно да сте в овулация. За да може да определите кога да започне тестването, първо трябва да определите дължината на Вашият менструален цикъл. Това е броят на дните считано от първия ден на Вашето менструално кървене до деня предхождащ началото на следващото менструално кървене. Моля, обърнете се към приложената таблица, за да определите кога трябва да започнете тестването. Ако Вашият цикъл е по-къс от 21 дни или по-дълъг от 38 дни, моля консултирайте се с Вашия лекар. Ако Вие не знаете дължината на Вашия цикъл, то Вие можете да започнете тестването на 11-тия ден след Вашия І период, тъй като средната дължина на цикъла е 28 дни. Правете по 1 тест всеки ден за период от пет дни или докато LH повишението бъде установено.

 

ПРОЦЕДУРА 
За тестовата лента:
1. Извадете тестовата лента от опаковката.
2. Потопете лентата в урината като стрелката на нея е насочена към пробата. Нивото на урината не трябва да е по-високо от това на стрелката.
3. Може да оставите лентата в урината или да я извадите минимум след 20 секунди, след което я поставяте върху плоска неабсорбираща повърхност.
4. Резултатът се отчита между 3 и 10 минути след изваждането на лентата от урината.

ОТЧИТАНЕ НА РЕЗУЛТАТА
Положителен:
Ако след 3 минути се появят две цветни ивици, резултатът от теста е положителен и валиден.
Забележка: При образци, съдържащи много ниски нива на HCG хормон, двете цветни ивици може да се появят след 10 минути.
Отрицателен:
Ако в тестовия участък не се появи цветна ивица, а такава се появи само в контролния участък, резултатът е отрицателен и валиден.
Невалиден резултат:
Резултатът е невалиден, ако в контролния участък не се появи цветна ивица. Пробата трябва да се тества отново, като се използва нов тест.

  • 1. Извадете тестовата лента от опаковката.
  • 2. Потопете лентата в урината като стрелката на нея е насочена към пробата. Нивото на урината не трябва да е по-високо от това на стрелката.
  • 3. Може да оставите лентата в урината или да я извадите минимум след 20 секунди, след което я поставяте върху плоска неабсорбираща повърхност.
  • 4. Резултатът се отчита между 3 и 10 минути след изваждането на лентата от урината.
  • Clear Ovu Test  представлява бърз и лесен за употреба едностъпков LH oвулационен тест. Предназначен е за определяне кога е максимално повишено нивото на лутеинизиращ хормон (LH) и следователно кога е вероятно да сте в овулация. За да може да определите кога да започне тестването, първо трябва да определите дължината на Вашият менструален цикъл.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър