Меню
Вашата количка

Тест за бременност beliVe Pro

Тест за бременност beliVe Pro
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Тест за бременност be.liVe Pro съдържа два теста с различна чувствителност, което позволява тестване една седмица преди месечния цикъл и потвърждаване на резултата на първия ден от закъснението.


be.liVe е с чувствителност 20 miU/ml към хормона hC. Този хормон се използва като база за отчитането на резултата от теста, тъй като неговото ниво започва да се увеличава скоро след зачеване. Обикновено на 1-вия ден от закъснението на месечния цикъл, ако има наличие на бременност, насищането на хормона е показателно и be.liVe отчита положителен резултат. Ако няма бременност, нивото на хормона hCG в урината е ниско и be.liVe отчита негативен резултат. Тестът за бременност be.liVe разполага с маркер за контролната линия. Той показва точното място, където тя трябва да се появи, за да гарантира валидността на резултата.

Тест за бременност be.liVe Pro гарантира 99.9% точност на отчетените резултати. Удобен е за употреба, без необходимост от чашка или пипета.

Внимание::
Да се пази от деца.
Съхранявайте при температура в диапазон 4-30oC
Тестът е предназначен за външна употреба и самостоятелно тестване.
 

  • Тест за бременност be.liVe Pro гарантира 99.9% точност на отчетените резултати. Удобен е за употреба, без необходимост от чашка или пипета.
     
  • Тест за бременност be.liVe Pro съдържа два теста с различна чувствителност, което позволява тестване една седмица преди месечния цикъл и потвърждаване на резултата на първия ден от закъснението.
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър