Меню
Вашата количка

Тест Clear за марихуана лента

Тест Clear за марихуана лента
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Тестът за THC е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина.

Тестът за IIDTHC се основава на принципа за специфичната имуно-химична реакция между антитела и антигени за да се изследват определени съединения в проба от човешката урина. Количественият анализ се основава на съревнованието за свързване с антитела между съединение на наркотично вещество и свободен наркотик, който евентуално се съдържа в пробата от урина, която се изследва. Когато в пробата от урина има наркотично вещество, то се състезава със съединението на наркотичното вещество за ограниченото количество от съединението антитяло-оцветител. Когато количеството наркотично вещество е равно на или по-голямо от граничното, 50 ng/ml, то ще предотврати свързването на наркотичното съединение с антителата.

 

Употреба:

За всеки тест е необходима проба приблизително от 150 μl. Пробите от прясна урина не се нуждаят от специални манипулации или обработка. Пробата трябва да се вземе в чист, сух, пластмасов или стъклен контейнер. Ако количественият тест не се извършва веднага, пробата от урина може да бъде охладена до 2-8ºС и съхранена до 7 дни или замразена Преди тестване пробите трябва да достигнат стайна температура. Пробите от урина, които показват голяма утайка или мътност трябва да бъдат центрофугирани или да се оставят да се утаят така, че да се получи бистра теч ност за теста.

1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура.

2. Извадете тестовата лента от запечатаното фолио.

3. Потопете лентата в пробата с урина, така че стрелките да сочат към нея. Нивото на пробата не трябва да бъде по-високо от максималното, обозначено със стрелка.

4. Дръжте лентата в урината, докато не се появи цветна розова ивица в тестовата зона (приблизително 20 секунди).

5. Извадете лентата и я поставете върху чиста, неабсорбираща повърхност, с лицевата част нагоре или я оставете в урината, ако нивото на пробата не е по-високо от максималното, обозначено със стрелка.

6. Отчетете резултата между 3-8 минути.Не интерпретирайте резултат след 10 минути!

 

Резултат:

Отрицателен: Повяват се две оцветени ивици. Появата на две оцветени ивици, една в тестовата зона и друга в контролната зона, е индикация за отрицателен резултат.

Положителен: Появява се една оцветена ивица. В контролната зона се появява една оцветена ивица. В тестовата зона няма оцветена ивица.

Невалиден: Ако в контролната зона няма оцветена ивица, резултатът е невалиден.

Забележка: Гранична линия (+/-) в тестовата зона се счита за отрицателен резултат.

 

Внимание:

Само за ин витро и съдебна употреба.Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност.

Продуктът е чувствителен към влагата, не отваряйте запечатаното фолио преди да сте готови за теста.Използвайте нов контейнер за всяка проба от урина за да избегнете заразяване на една проба от друга проба.

 

  • Тестът за IIDTHC се основава на принципа за специфичната имуно-химична реакция между антитела и антигени за да се изследват определени съединения в проба от човешката урина. Количественият анализ се основава на съревнованието за свързване с антитела между съединение на наркотично вещество и свободен наркотик, който евентуално се съдържа в пробата от урина, която се изследва.
  • 1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура

  • 2. Извадете тестовата лента от запечатаното фолио.

  • 3. Потопете лентата в пробата с урина, така че стрелките да сочат към нея. Нивото на пробата не трябва да бъде по-високо от максималното, обозначено със стрелка.

  • 4. Дръжте лентата в урината, докато не се появи цветна розова ивица в тестовата зона (приблизително 20 секунди).

  • 5. Извадете лентата и я поставете върху чиста, неабсорбираща повърхност, с лицевата част нагоре или я оставете в урината, ако нивото на пробата не е по-високо от максималното, обозначено със стрелка.

  • 6. Отчетете резултата между 3-8 минути.Не интерпретирайте резултат след 10 минути!

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър