Меню
Вашата количка

Тест Clear за амфетамини лента

Тест Clear за амфетамини лента
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Тестът е предназначен е за определяне и количествено детерминиране на амфетамините в човешката урина. Наличието на амфетамин в човешката урина на гранично ниво 1000 нг/мл може да бъде открит за 3 минути.

За всеки тест е необходима проба приблизително от 150 ml. Пробите от прясна урина не се нуждаят от специални манипулации или обработка. Пробата трябва да се вземе в чист, сух, пластмасов или стъклен контейнер. Ако количественият тест не се извършва веднага, пробата от урина може да бъде охладена до 2-8 С и съхранена до 7 дни или замразена Пробите трябва да достигнат стайна температура преди тестване. Пробите от урина, които показват голяма утайка или мътност трябва да бъдат центрофугирани или да се оставят да се утаят така, че да се получи бистра течност за теста.

Употреба:

1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура.

2. Извадете тестовата лента от запечатаното фолио.

3. Потопете лентата в пробата с урина, така че стрелките да сочат към нея. Нивото на пробата не трябва да бъде по-високо от максималното, обозначено със стрелка.

4. Дръжте лентата в урината, докато не се появи цветна розова ивица в тестовата зона (приблизително 20 секунди).

5. Извадете лентата и я поставете върху чиста, неабсорбираща повърхност, с лицевата част нагоре или я оставете в урината, ако нивото на пробата не е по-високо от максималното, обозначено със стрелка.

6. Отчетете резултата между 3-8 минути.Не интерпретирайте резултат след 10 минути!

Резултати:

Негативен: Появяват се две оцветени ленти . Появата на две оцветени ленти една в линията на тестовата зона и една в зоната на контролната линия индикират негативни резултати. Негативният резултат не индикира отсъствието на амфетамини в спесимена. Той само индикира че нивото на амфетамини в спесимена е по-ниско от граничното ниво.

Позитивен: Една оцветена лента се появява в зоната на контролната линия. Не се открива оцветена лента в зоната на тестовата линия . Това е индикация, че нивото на амфетамини в специмена на урината е над допустимата граница.

Невалиден : Ако няма оцветена лента в зоната на контролната линия - резултатът от теста е невалиден. Тестувайте отново пробата с ново тестово устройство.

Бележка: Много леко оцветена лента в зоната на тестовата линия индикира, че количеството амфетамини в пробата е близко до нивото на допустимана граница. Тези спесимени и други позитивни проби трябва да бъдат потвърдени чрез използването на алтернативен метод като GC/MS.

Внимание:

Само за ин витро и съдебна употреба.

Не използвайте продукта след изтичане на срока за годност.

Работете внимателно с пробите, тъй като може да са заразни.

Не отваряйте запечатаното фолио преди да сте готови за теста.

Използвайте нов контейнер за всяка проба от урина за да избегнете заразяване на една проба от друга проба.
 

  • Тестът е предназначен е за определяне и количествено детерминиране на амфетамините в човешката урина. Наличието на амфетамин в човешката урина на гранично ниво 1000 нг/мл може да бъде открит за 3 минути.
  • 1. Оставете всички материали и проби да достигнат стайна температура
  • 2. Извадете тестовата лента от запечатаното фолио.
  • 3. Потопете лентата в пробата с урина, така че стрелките да сочат към нея. Нивото на пробата не трябва да бъде по-високо от максималното, обозначено със стрелка.
  • 4. Дръжте лентата в урината, докато не се появи цветна розова ивица в тестовата зона (приблизително 20 секунди).
  • 5. Извадете лентата и я поставете върху чиста, неабсорбираща повърхност, с лицевата част нагоре или я оставете в урината, ако нивото на пробата не е по-високо от максималното, обозначено със стрелка.
  • 6. Отчетете резултата между 3-8 минути.Не интерпретирайте резултат след 10 минути!

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър