Меню
Вашата количка

ИНХАЛАТОР / НЕБУЛИЗАТОР / ДЕТСКИ MR HIPPO

ИНХАЛАТОР / НЕБУЛИЗАТОР / ДЕТСКИ MR HIPPO
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

ПРОМОЦИЯ ИНХАЛАТОР / НЕБУЛИЗАТОР /  ДЕТСКИ MR HIPPO    
PIC solution

Инхалатора Мистър Хипо, апарат за аерозолна терапия, проектиран и изработеден по най-съвременна технология. За по-лесна употреба, моля следвайте инструкциите за подготовка и приложение. Преди да продължим Ви препоръчваме да прочетете инструкциите за употреба, за да се уверите, че напълно сте разбрали как работи апаратът. Инхалатора Мистър Хипо е медицинско изделие клас IIa, което превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прилага директно в дихателната система.

Благодарение на небулизаторната чашка Сайдстрийм, медикаментите проникват по-лесно в дихателната система, поради оптималния размер на аерозолните частици. Небулизаторната чашка Сайдстрийм увеличава значително потока на частиците, и намалявайки времето за терапия, повишава нейната ефикасност.

 Уредът е специално разработен с цел да предложи по-лесна, по-ефективна и нетравмираща аерозолна терапия, като същевременно се гарантират всички стандарти за качество и безопасност, характерни за продуктите на Пик Солюшънс.

 

  • Благодарение на небулизаторната чашка Сайдстрийм, медикаментите проникват по-лесно в дихателната система, поради оптималния размер на аерозолните частици. Небулизаторната чашка Сайдстрийм увеличава значително потока на частиците, и намалявайки времето за терапия, повишава нейната ефикасност.Уредът е специално разработен с цел да предложи по-лесна, по-ефективна и нетравмираща аерозолна терапия, като същевременно се гарантират всички стандарти за качество и безопасност, характерни за продуктите на Пик Солюшънс.

  • За по-лесна употреба, моля следвайте инструкциите за подготовка и приложение.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър