Меню
Вашата количка

Компресорен инхалатор Dr. Frei Turbo Base

Компресорен инхалатор Dr. Frei Turbo Base
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Компресорен инхалатор Dr. Frei Turbo Base Compressor Nebulizer е висококачествен специализиран уред за прилагане на течни лекарствени препарати като фин аерозол. Подходящ е за ефективното лечение на респираторни заболявания. Той дава възможност за небулизиране на антибактериални и хормонални лекарства като създава частици с размер 3 микрона (MMAD), които достигнат и до долните отделения на бронхите. Компресорен инхалатор Др. Фрей Турбо Бейс разпръсква частиците със скорост 0.3 мл/мин. Уредът е изключително компактен и лесен за употреба и може да се използва, както при деца, така и за възрастни. Може да се използва с широк спектър от лекарствени препарати. Разпрашител с обем до 10 мл.

Комплектът съдържа: Компресорен апарат инхалатор; Мундщук; Маска за деца; Маска за възрастни; Контейнер за лекарства; Въздушна тръбичка; Въздушни филтри (5 бр.); Клапа.

Характеристики

Коефициент на небулизация ≥ 0,3 ml / min

Размер на частиците (MMAD) 3 микрона
Възможност за небулизиране на антибактериални и хормонални лекарства Да

Капацитет на пулверизатора 10 мл

Почистване и дезинфекция Топла сапунена вода / студен дезинфектант

Ниво на звукапод 55 Db

Работен цикъл 20 мин Включено / 40 мин. Изключено

Тегло 300 g

Размер 110 × 110 × 62 мм

Гаранция: 2 години

Dr. Frei повече от 25 години опит в областта на здравеопазването, заедно с непрекъсната работа на международния пазар на медицински продукти са се превърнали в мощен стимул за създаването на серията от професионални и висококачествени медицински изделия за домашно ползване.

Производител: Dr. Frei, Швейцария.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър