Меню
Вашата количка

Полинейл, Polinail лак за нокти 80mg/ml 3.3ml

Полинейл, Polinail лак за нокти 80mg/ml 3.3ml
Полинейл, Polinail лак за нокти 80mg/ml 3.3ml
32.90лв
Без данък: 27.42лв
  Безплатна доставка над 60лв
  14 дни право на връщане
  Сертифицирани продукти

  Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти е противогъбично средство за локално приложение върху ноктите на ръцете, ноктите на краката и кожата в непосредствена близост.

  Прилага се за лечение на леки до умерено изразени гъбични инфекции на ноктите (онихомикоза), причинени от филаментозни гъби и/или други гъби, които подлежат на лечение с циклопирокс.

  Активната субстанция циклопирокс предотвратява растежа на гъбичките и ги унищожава. Вследствие на това външният вид на ноктите се подобрява.

  Оникомикоза, полинейл


  Подходящ за:

  Възрастни и деца над 18 години


  Активна съставка:
  Циклопирокс

  Дозировка:

  Ноктите трябва да са чисти и сухи. Лечебният лак за нокти се нанася върху цялата повърхност на нокътя и 5mm от околната кожна повърхност. Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти трябва да се нанесе също и под свободния ръб на нокътя.

  След нанасяне оставете да изсъхне за около 30 секунди. Нокътят (ноктите) не трябва да се мият най-малко 6 часа,


  Препоръчва се редовно отстраняване на разрушената част на инфектирания нокът чрез изрязване с ножица или еднопосочна пила.

  Лечението трябва да продължи до изчезване на проблема, което означава докато нокътя (ноктите)се изчистят и отново порасне здрав нокът (нокти). Обикновено пълно излекуване на ноктите на ръцете се постига за около 6 месеца, а на ноктите на краката за около 9 до 12 месеца.

  Внимание:

  Не използвайте Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти ако: сте алергични към циклопирокс или някоя от останалите съставки на Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти; при деца под 18 годишна възраст поради липса на достатъчен опит за тази възрастова група.

  Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти е само за външна употреба. Не използвайте лак за нокти или други козметични продукти за нокти върху лекуваните нокти.

  Бременност и кърмене: Посъветвайте се с Вашия лекар преди употребата на което и да е лекарство.


   

  • Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти е противогъбично средство за локално приложение върху ноктите на ръцете, ноктите на краката и кожата в непосредствена близост.
  • Прилага се за лечение на леки до умерено изразени гъбични инфекции на ноктите (онихомикоза), причинени от филаментозни гъби и/или други гъби, които подлежат на лечение с циклопирокс.
  • Ноктите трябва да са чисти и сухи. Лечебният лак за нокти се нанася върху цялата повърхност на нокътя и 5mm от околната кожна повърхност. Полинейл 80 mg/g лечебен лак за нокти трябва да се нанесе също и под свободния ръб на нокътя.
  • След нанасяне оставете да изсъхне за около 30 секунди. Нокътят (ноктите) не трябва да се мият най-малко 6 часа,

  Този продукт няма отзиви.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Лош Добър