Меню
Вашата количка

Батрафен / Batrafen лак 80mg/ml 3g при гъбички по ноктите

Батрафен / Batrafen лак 80mg/ml 3g при гъбички по ноктите
Батрафен / Batrafen лак 80mg/ml 3g при гъбички по ноктите
27.90лв
Без данък: 23.25лв
  Безплатна доставка над 60лв
  14 дни право на връщане
  Сертифицирани продукти

  Batrafen лечебен лак за нокти е специално разработен за лечение на гъбични инфекции на ноктите. Активното вещество циклопирокс прониква през нокътната пластина и достига до гъбичния патоген за най-малко от 48 часа след нанасянето. Циклопирокс притежава фунгицидно действие срещу всички патогени, които причиняват гъбични инфекции на ноктите.

  Винаги прочитайте листовката преди употреба! 

   

  Подходящ за: 

  възрастни 

  Активно вещество:

  Циклопирокс (ciclopirox) 80mg/ml

  Дозировка:

  През първия месец Батрафен лак се нанася през ден в тънък слой върху засегнатия нокът. През втория месец на лечение приложението може да се намали на най-малко 2 пъти седмично, а от третия месец - по веднъж седмично.

  Продължителността на приложение зависи от тежестта на засягане на нокътя, но не трябва да надхвърля 6 месеца. За това време от 6 месеца причинителят на микотичната инфекция на ноктите ще бъде напълно унищожен. Лекарят ще реши дали е необходимо по нататъшно лечение.

  Преди началото на лечението с Батрафен лак трябва да се отстрани колкото е възможно повече от разрушения нокът (с ножица или с еднопосочни пили) .

  Противопоказания:

  Ако сте алергични (свръхчувствителни) към активното вещество или към някоя от останалите съставки на Батрафен.

  През  цялото  време  на  приложение веднъж седмично лаковото покритие трябва да се отстранява с тампони, напоени с алкохол.

  Батрафен / Batrafen лак 80мг/г 3гр.при гъбички по ноктите - През първия месец Батрафен лак се нанася през ден в тънък слой върху засегнатия нокът. През втория месец на лечение приложението може да се намали на най-малко 2 пъти седмично.
  Внимание:
  Преди употреба прочетете внимателно  на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
  Листовката на продукта можете да намерите 

  Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
  Не трябва да се използва при бременност и кърмене.
  Не допускайте контакт с очите.
  Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
   
   
  • През първия месец Батрафен лак се нанася през ден в тънък слой върху засегнатия нокът. През втория месец на лечение приложението може да се намали на най-малко 2 пъти седмично, а от третия месец - по веднъж седмично.

  • Продължителността на приложение зависи от тежестта на засягане на нокътя, но не трябва да надхвърля 6 месеца. За това време от 6 месеца причинителят на микотичната инфекция на ноктите ще бъде напълно унищожен. Лекарят ще реши дали е необходимо по нататъшно лечение.

  • Batrafen лечебен лак за нокти е специално разработен за лечение на гъбични инфекции на ноктите. Активното вещество циклопирокс прониква през нокътната пластина и достига до гъбичния патоген за най-малко от 48 часа след нанасянето. Циклопирокс притежава фунгицидно действие срещу всички патогени, които причиняват гъбични инфекции на ноктите.

  Този продукт няма отзиви.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Лош Добър