Меню
Вашата количка

Неоксид / Neoxid табл.х 30

Неоксид / Neoxid табл.х 30
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Neoxid  осигурява на организма максимална защита срещу свободните радикали, които се образуват в организма  под влиянието на външни фактори, като замърсители, цигарен дим, алкохол, ярка слънчева светлина и други. Свободните радикали атакуват здравите клетки и предизвикват тяхното увреждане или дори разрушаване, което води до стареене и боледуване

 

Действие:

предотвратява клетъчните увреждания  и по този начин възпира процесите на стареене, раковите образувания, сърдечно-съдовите заболявания, усложненията на проблемите на дихателната система и кожата.

Подобрява дихателните процеси, като неутрализира токсичното действие на цигарения дим, индустриалните газове и другите замърсители във въздуха.

Повишава еластичността на кожата и здравината на косата и ноктите.

Влияе благоприятно при очни заболявания, причинени от недостиг на витамин А.

Стимулира правилното функциониране на половата система, повишава активността на половите клетки и либидото при мъжете.

Осигурява необходимите витамини, минерали и аминокиселини, от които бременната се нуждае. Предпазва и намалява значително риска от прееклампсия.

Повишава издръжливостта на организма към студ и инфекции. Намалява отоците и посиняването на крайниците, причинени от измръзване. Възстановява оросяването в засегнатите зони.

Намалява риска от развитие на ракови заболявания. Селенът действа благоприятно за възстановяването на пациенти, подложени на лъчетерапия.

При употребата му се получава усещане за по-висок тонус и по- голяма издържливост.

 

Състав :

Про-витамин А  6 mg

Витамин С  100 mg

Витамин Е  20 mg

Селен  50 mcg

Екстракт от пшеничен зародиш  125 mg

 

Дозировка:

1 таблетка дневно

2 таблетки Neoxid от началото на бременността осигурява необходимите витамини, минерали и аминокиселини за бременната и за плода.

 

Внимание:

Не е заместител на разнообразното хранене.


 

  • Предотвратява клетъчните увреждания  и по този начин възпира процесите на стареене, раковите образувания, сърдечно-съдовите заболявания, усложненията на проблемите на дихателната система и кожата.Подобрява дихателните процеси, като неутрализира токсичното действие на цигарения дим, индустриалните газове и другите замърсители във въздуха.Повишава еластичността на кожата и здравината на косата и ноктите.Влияе благоприятно при очни заболявания, причинени от недостиг на витамин А.Стимулира правилното функциониране на половата система, повишава активността на половите клетки и либидото при мъжете.Осигурява необходимите витамини, минерали и аминокиселини, от които бременната се нуждае. Предпазва и намалява значително риска от прееклампсия.Намалява риска от развитие на ракови заболявания. Селенът действа благоприятно за възстановяването на пациенти, подложени на лъчетерапия.

  • 1 таблетка дневно

  • 2 таблетки Neoxid от началото на бременността осигурява необходимите витамини, минерали и аминокиселини за бременната и за плода.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър