Меню
Вашата количка

Неофарм

Марка: Неофарм Model: Неодорм MR 233mg 10таблетки
Неодорм MR е хранителна добавка за лица, страдащи от безсъние и проблеми със съня, като трудно заспиване, често събуждане през нощта, краткотраен и неспокоен сън. Подходящ е и за справяне с часови разлики, тъй като регулира физиологичния часовник на организма и възвръща нормалния му биоритъм.Под..
6.30лв
Без данък:5.25лв
Марка: Неофарм Model: Атусин, Atusin сироп за кашлица 100ml
Специално създадена хранителна добавка, която представлява сироп за кашлица за бебета, деца и възрастни, съдържащ мощен комплекс от благотворни за дихателната система съставки.Атусин е сироп, който оказва благоприятен ефект върху здравето на дихателните пътища – бял дроб, бронхи, трахея, ф..
11.30лв
Без данък:9.42лв
Марка: Неофарм Model: Инфламенд 225mg 30таблетки
Инфламенд е хранителна добавка, предназначена за мъже, страдащи от всички форми на простатит.Съдържа 2 вида таблетки: - сините таблетки съдържат сребърни наночастици с антибактериално и противовъзпалително действие.  - жълтите таблетки съдържат мощен пробиотичен щам с имуностимули..
16.30лв
Без данък:13.58лв
Марка: Неофарм Model: Моваген, Movagen таблетки при болкa и скованост в ставите
Моваген поддържа здравето и нормалната подвижност на ставите. Осигурява вещества от ключово значение за физиологичното възстановяване на свойствата, структурата и устойчивостта на ставите, ставния хрущял, ставната капсула, синовиалната течност, ставните връзки, сухожилията, околоставните тъкани и по..
23.40лв
Без данък:19.50лв
Марка: Неофарм Model: Неоксид / Neoxid табл.х 30
Neoxid  осигурява на организма максимална защита срещу свободните радикали, които се образуват в организма  под влиянието на външни фактори, като замърсители, цигарен дим, алкохол, ярка слънчева светлина и други. Свободните радикали атакуват здравите клетки и предизвикват тяхното увреждане..
16.08лв
Без данък:13.40лв
Марка: Неофарм Model: Неолексан СР/Neolexan SR табл.150мг х 30
Неолексан е предназначен за хора страдащи от състояния свързани с понижени нива на серотонин, както и за лица, спазващи диета и/или отказващи вредни навици като тютюнопушене, алкохол и други.Подходящ за:Възрастни и деца над 12 годиниСъстав:5-хидрокситриптофан  150 мгДозировк..
18.90лв
Без данък:15.75лв
Марка: Неофарм Model: Неолексан/ Neolexan табл.100мг х 30
Неолексан е предназначен за хора страдащи от състояния свързани с понижени нива на серотонин, както и за лица, спазващи диета и/или отказващи вредни навици като тютюнопушене, алкохол и др.Подходящ за:Възрастни и деца над 12 годиниСъстав:5-хидрокситриптофан  100 мгДозировка: ..
18.10лв
Без данък:15.08лв
Марка: Неофарм Model: Неолипидра форте / Neolipidra forte табл. 240мг х 30
Neolipidra forte е биотехнологичен продукт,получен при ферментацията на дрождата Monascus purpureus.Neolipidra forfe е подходящ за приложение както при пациенти с повишени нива на холестерол без друго съпътстващо заболяване, така и при пациенти с исхемична болест на сърцето за намаляване на риск..
16.08лв
Без данък:13.40лв
Марка: Неофарм Model: Неоменор/ Neomenor табл.х40 при болезнена менструация
Неоменор е препарат, който спомага за нормализиране на болезнения менструален цикъл. Действие:- намалява секрецията на веществата, предизвикващи поява на болка; - регулира хормоналния баланс; - подтиска съкращението на гладките мускули в матката (наричано още контракция), кое..
14.40лв
Без данък:12.00лв
Марка: Неофарм Model: Неоралит SR / Neoralit SR таб. 540мг х 60
Neoralit SR е предназначен за хора с дефицит на калий в диетата, както и за повлияване на състояния, свързани с кисело рН на урината и произтичащите от тях последствия.Neoralit  SR е цитратна сол на елемента калий, който е необходим за поддържането на киселинно-алкалното равновесие в органи..
16.75лв
Без данък:13.96лв
Марка: Неофарм Model: Неоренал / Neorenal табл. 330мг х 30
Неоренал подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции. Състав: Всяка таблетка Неоренал съдържа 390 mg стандартизиран сух ек..
13.75лв
Без данък:11.46лв
Марка: Неофарм Model: Неоренал СР / Neorenal SR 600mg x 60
Неоренал СР подкрепя функциите на бъбреците и отделителната система. Спомага за отделянето на пикочна киселина. Повлиява благоприятно пикочно-половата система при риск от образуване на бъбречни камъни и инфекции. Приложение: 1. Бъбречнокаменна болест 2 Възпаление на пикочно-половата ..
37.40лв
Без данък:31.17лв
Марка: Неофарм Model: Неоренал СР/ Neorenal SR kids табл.150mg х30
Неоренал СР за деца подкрепя функцията на бъбреците и отделителната система и спомага изчистването на камъни и пясъчинки. Той подпомага отделянето на пикочна киселина, което от своя страна възпрепятства възможността от образуване на камъни във бъбреците.  Д..
9.90лв
Без данък:8.25лв
Марка: Неофарм Model: Неофолик / Neopholic фолиева киселина табл. 0.4 х 90
Неофолик  е препарат, съдържащ фолиева киселина,  предназначен за бременни и жени, планиращи бременност.Фолиевата киселина участва в изграждането на всички нови клетки в организма. Това е важно, както за организма на жената, така и за бъдещото и бебе.Фолиевата киселина спомага за регул..
6.50лв
Без данък:5.42лв
Марка: Неофарм Model: Неофолик мета, Neopholic meta табл. 0.4мг х 90
Неофолик мета съдържа L-метилфолат  -  активната форма на фолиевата киселина, която участва като коензим в биосинтеза на аминокиселините и базите на нуклеиновите киселини. Неофолик мета е  предназначен за бременни и жени, планиращи бременност в близките 3 месеца, както и за лица прие..
12.50лв
Без данък:10.42лв
Марка: Неофарм Model: Новарикс Хемо, Novarix Hemo 625mg 60 таблетки
Новарикс Хемо влияе благоприятно върху здравето и състоянието на перианалните кръвоносни съдове. Подпомага усещането за комфорт в областта на ануса и ректума. Предназначен е за хора, страдащи от хемороиди.Новарикс Хемо действа веноукрепващо и венотонизиращо, като благотворното въздействие на продукт..
30.96лв
Без данък:25.80лв
Марка: Неофарм Model: Новарикс, Novarix 650 mg 30 таблетки
Новарикс е препарат, който поддържа вените здрави, еластични и тонизирани. Той осигурява на организма вещества от ключово значение за състояние на венозната стена.Приложение:  -влияе благоприятно върху вените и клапния им апарат в целия организъм-ефектът му е особено изразен при повъ..
16.20лв
Без данък:13.50лв
Марка: Неофарм Model: Реверта / Reverta таблетки x30
Хранителна добавка за мъже, страдащи от доброкачествено уголемяване на простатата (доброкачествена хиперплазия на простатата - ДХП).Реверта облекчава симптомите на ДХП:- намалява уринирането през нощта.- улеснява уринирането и увеличава силата на струята.- отпуска гладката мускулатур..
14.50лв
Без данък:12.08лв
Марка: Неофарм Model: Цистостоп рапид / Cystostop rapid табл.1100mg x30
Цистостоп рапид е препарат, предназначен за острите състояния на уринарен дискомфорт. Състав: 1таблетка съдържа: D-Маноза-1000 mg;Стандартизиран сух екстракт от брезови листа-50 mg; Стандартизиран сух екстракт от американска червена боровинка-50 mg;Действие: ..
20.00лв
Без данък:16.67лв
Марка: Неофарм Model: Цистостоп хроно/ Cystostop chrono табл. 1200mg х30
Цистостоп бързо и трайно облекчава симптомите на дискомфорт в уринарния тракт.Цистостоп не позволява на бактериите предизвикващи дискомфорт, да се захванат за стените на уринарния тракт. Действие:Поддържа оптимално здравето на уринарния тракт и предпазва от повторна поява на ур..
20.65лв
Без данък:17.21лв
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)