Меню
Вашата количка

Моваген, Movagen таблетки при болкa и скованост в ставите

Моваген, Movagen таблетки при болкa и скованост в ставите
Моваген, Movagen таблетки при болкa и скованост в ставите
23.40лв
Без данък: 19.50лв
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Моваген поддържа здравето и нормалната подвижност на ставите. Осигурява вещества от ключово значение за физиологичното възстановяване на свойствата, структурата и устойчивостта на ставите, ставния хрущял, ставната капсула, синовиалната течност, ставните връзки, сухожилията, околоставните тъкани и подлежащата кост.

Най-честите симптоми на ставните увреждания са болка, ограничения в подвижността на ставите, оток на една или повече от засегнатите стави, топлина в засегнатата става или зачервяване на надлежащата кожа. Симптомите могат да се развиват постепенно или внезапно. Причини за тяхното появяване са дегенеративни промени свързани с напредване на възрастта, наднормено тегло, възпалителни процеси, травми, застоял начин на живот, претоварване на ставите и др.
За дългосрочно повлияване симптомите на ставните увреждания се използват средства, които облекчават болката, премахват сковаността и доставят градивен материал за възстановяване на ставните структури. Така прогресията на увреждане спира и се удължава живота на ставите, а човек може да се движи както преди и да се върне към нормалния си ритъм на живот.

Активни съставки:
Всяка таблетка Моваген съдържа:
комплекс облекчаващ болката:

  • стандартизиран екстракт от Cissus quadrangularis – 300 mg
  • стандартизиран екстракт от Boswellia serrata – 25 mg.

 

комплекс срещу скованост:

  • неосапуняема фракция на маслата от авокадо и соя (ASU) – 75 mg
  • неденатуриран колаген тип II – 2,5 mg.

 

комплекс възстановяващ ставата:

  • глюкозамин сулфат – 375 mg
  • хиалуронова киселина – 12,5 mg
  • бор – 1,5 mg.


Комплекс облекчаващ болката съдържа стандартизирани екстракти от Cissus quadrangularis и Boswellia serrata c доказан подкрепящ ефект върху здравето на ставите и нормалното усещане на комфорт при движение.
Комплекс, срещу скованост съдържа вещества с ключово значение за физиологичното възстановяване на нормалната подвижност на ставите. Състои се от неосапуняема фракция на маслата от авокадо и соя  и не денатуриран колаген тип II.
Комплекс възстановяващ ставата, съдържащ глюкозамин сулфат, хиалуронова киселина и бор, които представляват важни градивни елементи за ставните структури. Съществуват множество клинични проучвания, които доказват позитивния им ефект върху физиологичното възстановяване на структурата, еластичността и свойствата на ставите, синовиалната течност, ставният хрущял, ставните връзки, сухожилията и около ставните тъкани.

Дозировка:
В случай, че вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте Моваген 2 пъти по 2 таблетки на ден, след хранене.
Препоръчително е приемът на препарата да продължи 90 дни.

Внимание:


Моваген не трябва да се приема по време на бременност и кърмене.
Досега не са известни странични ефекти на препарата и противопоказания за неговото приемане.
Моваген може да бъде приеман както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с вашия лекар.
Съхранявайте Моваген в оригиналната опаковка при температура до 25°С, на места недостъпни за деца.

 

  • Моваген поддържа здравето и нормалната подвижност на ставите. Осигурява вещества от ключово значение за физиологичното възстановяване на свойствата, структурата и устойчивостта на ставите, ставния хрущял, ставната капсула, синовиалната течност, ставните връзки, сухожилията, околоставните тъкани и подлежащата кост.
  • В случай, че вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте Моваген 2 пъти по 2 таблетки на ден, след хранене.Препоръчително е приемът на препарата да продължи 90 дни.
  • Моваген не трябва да се приема по време на бременност и кърмене.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър