Меню
Вашата количка

Масту / Mastu супозитории при хемороиди 10бр

Масту / Mastu супозитории при хемороиди 10бр
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Масту супозитории е медицинско изделие за приложение при хемороиди. Облекчава симптомите на дразнене, сърбеж, парене и мокрене, които настъпват често при наличие на хемороиди и стимулира зарастване на раната.

Подходящи при хемороидна болест първа и втора степен, при болестнопроменени външни хемороиди, остри анални фисури, остра и хронична анална екзема, възпалителни процеси в или около ануса и дебелото черво

 

Активни съставки:

Бисмутов субгалат, титанов диоксид , силициев диоксид, колоиден безводен, твърда мас.

 

Употреба:

Поставяйте по 1 супозтория два пъти дневно в ануса или ректума по възможност след изхождане. Не използвайте повече от 30 дни.

 

Предупреждения:

Не използвайте Масту супозитории, ако сте алергични към някое от веществата на продукта.

При кървене или при съмнение за кръв в изпражненията, както и при едновременна поява на температура и болки не използвайте Масту супозитории и се консултирайте с лекар.

Масту е предназначен само за употреба в областта на ануса и не трябва да се поглъща.

Не използвайте Масту супозитории заедно с други супозитории за употреба в аналната област или лекарствени продукти и други медицински изделия за ректално приложение.

Няма опит при приложението на Масту по време на бременност и кърмене и при деца. Поради това, задължително се консултирайте с лекар преди употреба.


 

  • Поставяйте по 1 супозтория два пъти дневно в ануса или ректума по възможност след изхождане.
  • Не използвайте повече от 30 дни.
  • Не използвайте Масту супозитории, ако сте алергични към някое от веществата на продукта.
  • Масту супозитории е медицинско изделие за приложение при хемороиди. Облекчава симптомите на дразнене, сърбеж, парене и мокрене, които настъпват често при наличие на хемороиди и стимулира зарастване на раната.Подходящи при хемороидна болест първа и втора степен, при болестнопроменени външни хемороиди, остри анални фисури, остра и хронична анална екзема, възпалителни процеси в или около ануса и дебелото черво

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър