Меню
Вашата количка

Масту /Mastu ректална маз 30g

Масту /Mastu ректална маз 30g
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Масту  маз е подходящ при хемороидна болест първа и втора степен, при болестнопроменени външни хемороиди, остри анални фисури, остра и хронична анална екзема, възпалителни процеси в или около ануса и дебелото черво

 

Активни съставки:

буфексамак 50мг, бисмутов субгалат 50мг, титанов диоксид 50мг, лидокаинов хидрохлорид 5мг в 1g ректална маз

 

Употреба:

Ректалната маз се нанася върху засегнатите участъци на ануса и леко се втрива, два пъти дневно. Преди нанасянето на мазта, аналната област се почиства с топла вода и кърпа.

Нанасяйте Масту в правото черво два пъти дневно, по възможност след изхождане по голяма нужда. Използвайте апликатора поставен в опаковката, за да вкарате мазта в правото черво.

 

Предупреждения:

Доказана свръхчувствителност към някоя от съставките на този продукт

Специфични кожни заболявания в областта на приложение (сифилис, туберкулоза). Тъй като при пациенти с история на контактни алергии и атопичен дерматит (наследствено възпалително заболяване на кожата) съществува по-голям  риск от поява на алергични реакции, те трябва да използват Масту  само след консултация с лекар.

Ланолинът може да предизвика локални кожни реакции

 

 

 

  • Ректалната маз се нанася върху засегнатите участъци на ануса и леко се втрива, два пъти дневно. Преди нанасянето на мазта, аналната област се почиства с топла вода и кърпа.
  • Доказана свръхчувствителност към някоя от съставките на този продукт
  • Масту  маз е подходящ при хемороидна болест първа и втора степен, при болестнопроменени външни хемороиди, остри анални фисури, остра и хронична анална екзема, възпалителни процеси в или около ануса и дебелото черво.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър