Меню
Вашата количка

ИбуМентол гел, IbuMenthol gel 40 g

ИбуМентол гел, IbuMenthol gel 40 g
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

ИбуМентол гел е обезболяващ гел с противовъзпалително действие, който намалява отока и има охлаждащ ефект. Предназначен е за симптоматично повлияване на ревматични, ставни и мускулни болки, леки артритни състояния, оток и възпаление след травма, навяхвания и изкълчвания.

Подходящ за:
възрастни и деца над 12 години 
Преди употреба прочетете листовката !

Активни съставки:
1 g гел съдържа:
Ибупрофен 50 mg
Левоментол: 30 mg

Начин на приложение :
ИбуМентол гел е предназначен за локална употреба. Нанася се на тънък слой 2-3 пъти дневно, с леки масажни движения върху здрава кожа, като се препоръчва да не излага намазания участък на пряка слънчева светлина след намазването.

Предупреждения:
• Това лекарство трябва да се прилага единствено върху кожата.
• Трябва да се избягва контакт с възпалена и наранена кожа.
• Продуктът не трябва да се прилага в очите и в близост до тях, както и върху лигавици. При поява на зачервяване, сърбеж, обриви трябва да прекъснете употребата на ИбуМентол, тъй като това могат да бъдат признаци на алергия.
• Ако имате бъбречно заболяване е необходимо да се консултирате с Вашия лекар.

Действие на активните съставки :
Активните съставки на този продукт са Ибупрофен и Левоментол.
Ибупрофен притежава три основни действия- болкоуспокояващо, противовъзпалително и температуропонижаващо. Той прониква дълбоко, в долните слоеве на кожата, за да намали възпалението и отока, а Левоментол, спомага за по-доброто проникване на Ибупрофен, като охлажда и успокоява, с което облекчава болката.
ИбуМентол гел е обезболяващ гел с противовъзпалително действие. Подходящ при ревматични, ставни и мускулни болки, леки артритни състояния, оток и възпаление след травма.

  • ИбуМентол гел е обезболяващ гел с противовъзпалително действие, който намалява отока и има охлаждащ ефект. Предназначен е за симптоматично повлияване на ревматични, ставни и мускулни болки, леки артритни състояния, оток и възпаление след травма, навяхвания и изкълчвания.
     
  • Нанася се на тънък слой 2-3 пъти дневно, с леки масажни движения върху здрава кожа
  •  

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър