Меню
Вашата количка

Еспумизан изи гранули без вода 14сашета

Еспумизан изи гранули без вода 14сашета
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Еспумизан изи се използва за ефективно облекчаване на метеоризъм (натрупване на газове в стомашно-чревния тракт) и за намаляване на усещането за дискомфорт в корема, подуване, тежест в горната част на корема и къркорене в стомашно-чревния тракт.
Еспумизан изи са гранули, произведени чрез модерна технология, които се разтварят бързо в устата. По този начин активното вещество бързо достига в стомашно-чревния тракт, където действа. Симетикон действа по напълно механичен начин и не се резорбира в стомашно-чревния тракт. Симетикон води до разпадане на голямото количество мехурчета пяна, които са отговорни за натрупването на газове в червата. Пяната се разгражда и освободените по този начин газове могат да се отделят по естествен начин.

Подходящ за:

Възрастни и деца над 6 години.

Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активни съставки:

125mg симетикон в 1саше.

Дозировка:

Деца от 6 до 14 години: 1 саше наведнъж преди или след хранене. Ако е необходимо съдържанието на 1 саше може да бъде прието също така вечер преди лягане. Дозата може да бъде увеличена до 2 сашета на ден, ако е необходимо. Дневната доза не трябва да надвишава 3 сашета симетикон, еквивалентни на 375mg симетикон.
Юноши и възрастни: 1 саше наведнъж преди или след хранене. Ако е необходимо съдържанието на 1 саше може да бъде прието също така вечер преди лягане. Дозата може да бъде увеличена до 2 сашета на ден, ако е необходимо. Дневната доза на трябва да надвишава 8 сашета симетикон, еквивалентни на 1000mg симетикон.
Не е необходимо гранулите да бъдат приемани с вода. Те имат приятен лимонов вкус. Изсипете ги директно върху езика и преглътнете. Можете да приемете след това малко вода, ако желаете.

Предупреждения:

Не приемайте Еспумизан изи, ако сте алергични към симетикон или някои захари. Продуктът съдържа някои захари.
Не е подходящ за лица под 6 години.
Подходящ за диабетици.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър