Меню
Вашата количка

Бърз антигенен тест за COVID-19

Бърз антигенен тест за COVID-19
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

ProGnosis Biotech Бърз антигенен тест за коронавирус Rapid Covid-19-AG, който служи за откриване на SARS-CoV-2 антигени в проби от назофарингеален тампон по време на острата фаза на инфекцията от Covid-19. Положителните резултати показват, че има наличие на вирусни антигени, но за определянето на състоянието на инфекцията е нужна клинична корелация с анамнезата на пациента и друга диагностична информация. Положителните резултати не изключват бактериална инфекция или ко-инфекция с други вируси. Откритият агент е възможно да не е сигурната причина за заболяването. Отрицателните резултати не изключват инфекция с SARS-CoV-2 и не трябва да се използват като единствена основа за назначаване на терапия или за по-нататъшното лечение на пациента. Отрицателните резултати трябва да се разглеждат в контекста на скорошните експозиции/ контакти на пациента, анамнезата и наличието на клинични признаци и симптоми.

 
  • Моля, прочетете внимателно ръководството, преди да използвате теста. Тестът трябва да се извършва от професионално обучени лица, които да изпълнят процедурата при строго следване на указанията в комплекта за извършване на теста.
  • Бързият тест за COVID-19 антигени reOpenTest представлява поточно имунологично изследване предназначено за откриване на нуклеокапсиден протеинов антиген от вируса SARS-CoV-2, който причинява COVID-19 в назофарингеална/орофарингеална натривка, или слюнка от лица със симптоми, на възраст не по-малко от 2 години, за които има по оценка на медицински специалист, съществува съмнение, че са заболели от COVID- 19, както и на лица с или без симптоми или по други епидемиологични причини, при съмнение за инфекция с COVID-19.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър