Меню
Вашата количка

Биогайа капки при колики туба 5ml

Биогайа капки при колики туба 5ml
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

BioGaia Dropper tube е нова опаковка на добре познатите Биогайа пробиотични капки. Тя е по-удобна за потребителя, тъй като позволява по-прецизно дозиране и същевременно има същия дълъг и стабилен срок на съхранение при стайна температура както стъкления флакон.

BioGaia Dropper tube се предлага в същото количество и има същия състав и начин на приложение като Биогайа капки.

Състав:

5 капки съдържат 100 милиона живи активни Lactobacillus reuteri Protectis.

Дозировка:

5 капки осигуряват препоръчваната дневна доза от 100 милиона живи активни Lactobacillus reuteri Protectis.
Могат да бъдат приемани в лъжичка, разтворени в течност или храна. Важен е редовният прием на капките.

Предупреждения:

Съхранявайте при стайна температура максимум 25°С. Разклатете преди употреба.
Съхранявайте на недостъпно за деца място. Пазете от директна слънчева светлина.
 Lactobacillus reuteri Protectis спомага за поддържане нa здравословен  баланс на  чревната микрофлора, което възпрепятства размножаването на вредните микроорганизми. Биогайа пробиотици са клинично доказани, укрепващи здравето и усилващи имунитета естествени активни микрокултури, защитаващи ни от "лошите" бактерии.

Lactobacillus reuteri Protectis са патентовани пробиотични млечнокисели бактерии на компанията Биогайа. Присъствието на Lactobacillus reuteri Protectis като компонент в майчината кърма, го прави естествен човешки пробиотик.

Изследванията с Lactobacillus reuteri Protectis са показали положителен ефект върху здравето в две основни сфери:

Чревно здраве

Lactobacillus reuteri Protectis спомага за изграждане на микрофлора при децата и в клиничните проучвания е доказано, че капките Биогайа значително намаляват дневното неразположение и плач при децата с колики. Lactobacillus reuteri Protectis се бори с вредните бактерии и подобрява чревното здраве. Добре контролирани клинични проучвания доказват, че Lactobacillus reuteri Protectis не само предпазва децата от гастроинтестинални инфекции, но и спомага за по-бързото възстановяване след прекарана инфекция.

Биогайа пробиотични капки намаляват риска от диария при децата. Намалява се значително и честотата на водниста диария при деца,  страдащи от ротавирусна инфекция.

Имунитет

Lactobacillus reuteri Protectis подпомага имунната система и намалява риска от настъпване на обичайните инфекции. Lactobacillus reuteri Protectis възстановява така наречените CD4+ Т-клетки като стимулира имунния отговор, което е и първата защита на организма срещу заболявания.Приемайки BioGaia пробиотични капки се намалява риска от заразяване с обичайни инфекции, проявяващи се със симптоми като температура, чревна инфекция и простуда.

В последните 10 години проучвания за безопасност с BioGaia пробиотични капки извършени при здрави новородени, малки деца, здрави и имунокомпрометирани възрастни, доказват липсата на странични реакции, дори и при приложение на високи дози, превишаващи обичайните. Повече от 1,5 милиарда дневни дози са приети по света от 1996 година досега.

Проучвания за безопасност са проведени при всекидневен прием на BioGaia капки, в количество, отговарящо на 200 литра кисело или прясно мляко, без да са наблюдавани странични реакции, освен леко и временно повишение на метеоризма при няколко от изследваните лица.

Лечението с антибиотик може да доведе до диария и стомашен дискомфорт. В повечето случаи причината за диарията е неизвестна, но в голям брой от случаите причината е свръхрастеж на потенциално болестотворната бактерия Clostridium difficile. Проведени са редица проучвания с оценка на ефекта на пробиотиците при диария, вследствие антибиотично лечение, доказващи тяхната неоспорима полза.

 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър