Меню
Вашата количка

Биогайа капки при колики 5 мл

Биогайа капки при колики 5 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Биогайа капки е хранителна добавка и е лесен, безопасен и ефективен начин за поддържане на адекватна концентрация на интестиналната флора при бебетата.

Биогайа капки могат да бъдат давани в лъжица или прибавяни към храна или напитки – те са подходящи за новородени, малки деца или възрастни, които не могат да приемат таблетки. Само 5 капки веднъж дневно осигуряват препоръчваната дневна доза от 100 милиона живи бактерии Limosilactobacillus reuteri, за да се подкрепи микрофлората в храносмилателния тракт.

Основни функции:

- Допълват чревната флора на новородените
- 100% безопасни за бебетата от първия ден след раждането 
- Подходящи за продължително приложение
- Естествен произход – Limosilactobacillus reuteri Protectis е изолиран от майчино мляко
- Лесно приложение – само 5 капки дневно
- Устойчив към най-често използваните антибиотици, ефективна колонизация по време на антибиотично лечение
- Капките нямат вкус
- Не съдържат захар, лактоза, като нивото на съдържащия се глутен е под нивото на Европейските лимити за продукти, които не съдържат глутен

Състав:

Слънчогледово масло, средноверижно триглицеридно масло от палмови ядки, Limosilactobacillus reuteri DSM 17938.

Дозировка:

5 капки веднъж дневно. Разклатете в рамките на 10 сек. преди употреба. Преди дозиране наклонете флакона под ъгъл 45°, докато се оформи бавно капка. Капките могат да бъдат давани в лъжичка или добавени към мляко, вода или всяка друга подходяща напитка или храна. Капките нe променят вкуса на напитките и храната.

Не трябва да ги прибавяте към горещи напитки и храни, тъй като това може да доведе до увреждане на живите култури.

Предупреждения:

Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се надвишава препоръчваната дневна доза.

Да се съхранява на сухо място, при стайна температура (max. 25°C). Флаконът да се затваря добре. След отваряне на опаковката флаконът трябва да се използва в рамките на 3 месеца. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.Чревно здраве

Lactobacillus reuteri Protectis спомага за изграждане на микрофлора при децата и в клиничните проучвания е доказано, че капките Биогайа значително намаляват дневното неразположение и плач при децата с колики. Lactobacillus reuteri Protectis се бори с вредните бактерии и подобрява чревното здраве. Добре контролирани клинични проучвания доказват, че Lactobacillus reuteri Protectis не само предпазва децата от гастроинтестинални инфекции, но и спомага за по-бързото възстановяване след прекарана инфекция.

Биогайа пробиотични капки намаляват риска от диария при децата. Намалява се значително и честотата на водниста диария при деца,  страдащи от ротавирусна инфекция.

Имунитет

Lactobacillus reuteri Protectis подпомага имунната система и намалява риска от настъпване на обичайните инфекции. Lactobacillus reuteri Protectis възстановява така наречените CD4+ Т-клетки като стимулира имунния отговор, което е и първата защита на организма срещу заболявания.Приемайки BioGaia пробиотични капки се намалява риска от заразяване с обичайни инфекции, проявяващи се със симптоми като температура, чревна инфекция и простуда.

В последните 10 години проучвания за безопасност с BioGaia пробиотични капки извършени при здрави новородени, малки деца, здрави и имунокомпрометирани възрастни, доказват липсата на странични реакции, дори и при приложение на високи дози, превишаващи обичайните. Повече от 1,5 милиарда дневни дози са приети по света от 1996 година досега.

Проучвания за безопасност са проведени при всекидневен прием на BioGaia капки, в количество, отговарящо на 200 литра кисело или прясно мляко, без да са наблюдавани странични реакции, освен леко и временно повишение на метеоризма при няколко от изследваните лица.

Лечението с антибиотик може да доведе до диария и стомашен дискомфорт. В повечето случаи причината за диарията е неизвестна, но в голям брой от случаите причината е свръхрастеж на потенциално болестотворната бактерия Clostridium difficile. Проведени са редица проучвания с оценка на ефекта на пробиотиците при диария, вследствие антибиотично лечение, доказващи тяхната неоспорима полза.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър