Меню
Вашата количка

Авирон рапид за деца саше х10бр Neopharm

Авирон рапид за деца саше х10бр Neopharm
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Aviron Rapid for Kids е хранителна добавка от Neopharm  с натурален подсладител и приятен вкус на ананас и портокал. Авирон Рапид за деца комбинира 3 клинично доказани съставки с натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система. Препоръчва се приемът на Авирон Рапид за деца да започне при първите признаци за неговата необходимост. Сашето Авирон Рапид за деца се използва за приготвяне на разтвор за пиене за деца.  Не съдържа аспартам и други изкуствени подсладители.

 

Внимание:

Преди употреба прочетете листовката на продукта.

He давайте Авирон Рапид за деца на Вашето дете, ако някога е получавало алергична реакция към някоя от съставките на продукта. При признаци на алергична реакция, приемът на Авирон Рапид за деца трябва да се прекрати
Авирон Рапид за деца може да бъде приеман както самостоятелно, така и в комбинация с друг препарат, след консултация с Вашия лекар.
Приемът на този продукт може да промени оцветяването на изпражненията в тъмно до черно, заради черния цвят на хумусната киселина.
Да не се използва след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.
Съхранявайте оригиналната опаковка при температура до 25°С, на сухо място, без пряк достъп на слънчева светлина и недостъпно за малки деца.

 

 

 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър