Меню
Вашата количка

Ацик, Acic 5% крем против херпес 2g

Ацик, Acic 5% крем против херпес 2g
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ацик крем за херпес на устата е продукт за лечение на вирусни инфекции (виростатик).

Ацик крем е лекарство без рецепта, което се изполва за облекчаване на болката и сърбежа при херпесни инфекции с образуването на мехурчета в областта на устата.
 

Подходящ за:

Възрастни
 

Активна съставка:

Ацикловир ( acyclovir ) 50mg/ 1g

 

Не използвайте Ацик крем:

Ако сте свръхчувствителни към ацикповир или към някоя от другите неактивни съставки на продукта, както и към валацикловир.


 

Дозировка: 
 

Кремът трябва да се нанася на тънък слой върху инфектираните области от кожата 5 пъти дневно през 4 часа.
 

Предупреждения:
 

Ацик крем за херпес на устата трябва да се нанася с помощта на памучен тампон, който се покрива с такова количество от крема, което съответства на големината на инфектирания участък от кожата.


Трябва да сс внимава кремът да се нанесе не само върху участъците с видим херпес (мехурчета, оток, зачервяване), но също и върху съседните участъци от кожата.


Ако кремът се нанася с ръка, ръцете трябва да бъдат добре измити преди и след приложение, за да се избегне по-нататъшна инфекция на засегнатия кожен участък (папр. от бактерии) или чрез разнасяне на вируси върху инфектираната лигавица и участъци от кожата.
 

За да се постигне възможно най-добър резултат от лечението, кремът трябва да се нанесе още при първите симптоми на херпесната инфекция (парене, сърбеж, усещане за напрежение и зачервяване).
 

Продължителността на лечение на инфекции с херпес симплекс е 5 дни.

В отделни случаи лечението протича докато мехурчетата образуват коричка или изчезнат. Независимо от това, продължителността на лечение не трябва да надвишава 10 дни.
 

Не използвайте Ацик крем ако сте свръхчувствителни към ацикловир или към някое от помощните вещества на продукта, както и към валацикловир.
 

По време на бременност и кърмене се посъветвайте се с Вашия лекар преди употребата на което и да е лекарство.


Ацик 5% крем против херпес е лекарство за лечение ха херпеа, за облекчаване на болката и сърбежа при херпесни инфекции с образуването на мехурчета в областта на устата.

  • Кремът трябва да се нанася на тънък слой върху инфектираните области от кожата 5 пъти дневно през 4 часа.
  • Трябва да се внимава кремът да се нанесе не само върху участъците с видим херпес.
  • Ако кремът се нанася с ръка, ръцете трябва да бъдат добре измити преди и след приложение, за да се избегне по-нататъшна инфекция на засегнатия кожен участък
  • Ацик крем за херпес на устата е продукт за лечение на вирусни инфекции (виростатик).

  • Ацик крем е лекарство без рецепта, което се изполва за облекчаване на болката и сърбежа при херпесни инфекции с образуването на мехурчета в областта на устата.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър