Меню
Вашата количка

Сандоз

Марка: Сандоз Model: Амбро / Ambro 30mg таблетки х20
Амбро е лекарствен продукт за втечняване и освобождаване на секрета при белодробни заболявания, свързани с образуването на гъст, вискозен секрет (Амбро е експекторант). Втечняването на секрета улеснява неговото отхрачване.Амбро се прилага като секретолитична терапия при остри и хронични заболява..
5.99лв
Без данък:4.99лв
Марка: Сандоз Model: Ангал Лимон, Angal Lemon таблетки за смучене 24 бр.
Ангал Лимон е лекарство с локално действие в устната кухина и фаринкса. Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие.Ангал Лимон се препоръчва при: - Лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнения като възпален..
10.48лв
Без данък:8.73лв
Марка: Сандоз Model: Ангал Ментол, 2мг/мл + 0,5мг/мл спрей за устна лигавица 30 мл
Ангал Ментол представлява спрей за уста с вкус на мента, който бързо облекчава болката при симптоми на възпалено гърло.Има антисептичен ефект и локално обезболяващо действие. Не съдържа захар, което го прави подходящ за пациенти, страдащи от диабет.  Прилага се при лечение на симптомите на зач..
14.50лв
Без данък:12.08лв
Марка: Сандоз Model: Ангал Ментол, Angal Menthol таблетки за смучене 24 бр.
Ангал Ментол са таблетки за смучене с антисептичен ефект и локално обезболяващо действие, които облекчават болката при възпалено гърло. Подходящи са за диабетици, тъй като не съдържат захар.Ангал Ментол се препоръчва при: - Лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фар..
10.90лв
Без данък:9.08лв
Марка: Сандоз Model: Ацик, Acic 5% крем против херпес 2g
Ацик крем за херпес на устата е продукт за лечение на вирусни инфекции (виростатик).Ацик крем е лекарство без рецепта, което се изполва за облекчаване на болката и сърбежа при херпесни инфекции с образуването на мехурчета в областта на устата.  Подходящ за:Възрастни  Акти..
8.64лв
Без данък:7.20лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ , ACC 600 mg 10 ефф. таблетки
АЦЦ 600 mg ефервесцентни таблетки се използва за втечняване на секрета и облекчаване на кашлицата при бронхити, причинени от простуда при юноши над 14 години и възрастни.Подходящ за: Възрастни и юноши над 14 години. Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: ацетилцисте..
14.30лв
Без данък:11.92лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ акут, ACC acute 600 mg 10 сашета
АЦЦ 600 се използва за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при заболявания на дихателната система, свързани с образуването на много жилав секрет.Подходящ за: Възрастни и деца над 14 годиниАктивни съставки: 600 mg ацетилцистеин, аскорбинова киселина(витамин С), зах..
15.20лв
Без данък:12.67лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ Директ, ACC Direct 600 mg 10 сашети
АЦЦ Директ съдържа активното вещество Ацетилцистеин. Втечнява гъстия секрет в дихателните пътища и облекчава кашлицата при заболявания на дихателната система. Представлява прахчета за директен прием с вкус на къпина, които се приемат без вода. Прахът стимулира отделянето на слюнка и това улеснява п..
16.10лв
Без данък:13.42лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ за деца, ACC Children 20 mg/ml перорален разтвор 100 мл
АЦЦ за деца се използва за втечняване на секрета и улесняване на отхрачването в случаи на респираторни заболявания с вискозен секрет.Подходящ за:Възрастни и деца над 2 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки: Ацетилцистеин (acetylcysteine)Дозировка: ..
12.20лв
Без данък:10.17лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ, ACC 200 mg 20 сашета
АЦЦ 200 се използва за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при заболявания на дихателната система,свързани с образуването на много жилав секрет.Подходящ за:Възрастни и деца над 2 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки:200 mg а..
12.40лв
Без данък:10.33лв
Марка: Сандоз Model: АЦЦ/ ACC 100 mg 20 сашета
АЦЦ 100 се използва за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при заболявания на дихателната система,свързани с образуването на много жилав секрет.Подходящ за:Възрастни и деца над 2 годиниВинаги прочитайте листовката преди употреба!Активни съставки:100mg ац..
8.40лв
Без данък:7.00лв
Марка: Сандоз Model: Банеоцин, Baneocin 250IU/5000IU/g маз 15 g
Банеоцин маз е антибиотичен лекарствен продукт за локално приложение. Той съдържа две антибиотични активни вещества, бацитрацин и неомицин, които са активни срещу голям брой бактерии, причинители на инфекции.Банеоцин маз се използва: • за лечение на кожни инфекции, които засягат повърхност..
7.80лв
Без данък:6.50лв
Марка: Сандоз Model: Банеоцин, Baneocin 250IU/5000IU/g прах за кожа
Банеоцин прах е ефективно средство за локално лечение на бактериални инфекции на кожата, профилактика на пъпни инфекции при новородени и допълнителна терапия след хирургически (дерматологични) процедури. Съдържа комбинация от два взаимодопълващи се антибиотика със силно действие и антибактериален е..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Марка: Сандоз Model: Диклак Макс 5%, Diclac Max 5% гел
Диклак гел е лекарствен продукт с болкоуспокояващо и противовъзпалително действие. Използва се за локално приложение при болка, възпаление и оток при ревматични заболявания на меките тъкани , дегенеративни ставни заболявания на крайниците и в областта на гръбначния стълб, спортни и травми. Подходящ..
10.90лв
Без данък:9.08лв
Марка: Сандоз Model: Екзодерил Макси, Exoderil Maxi 5 % лечебен лак за нокти 2,5 мл
Екзодерил Макси Лак се използва за лечение на гъбични инфекции на ноктите при възрастни.Трябва да се използва само ако е засегната горната половина или страните на нокътя.Активното вещество аморолфин предотвратява растежа на гъбички и ги убива.Използва се за лечение на онихомикози, ..
36.60лв
Без данък:30.50лв
Марка: Сандоз Model: Екзодерил Нейлнер лак 2 в 1 за лечение на гъбички по ноктите
Екзодерил Нейлнер Лак 2 в 1 е показан за лечение на гъбични инфекции по ноктите, като същевременно подобрява външния им вид.Действие:Уникалната система на продукта позволява на съставките да проникнат в нокътя и да атакуват основата на гъбичната инфекция, като променят средата и я правят ..
27.00лв
Без данък:22.50лв
Марка: Сандоз Model: Екзодерил, Exoderil 1% разтвор 10 мл
Екзодерил дермален разтвор се използва:   - При гъбични инфекции на краката, особено между пръстите.  - При гъбични инфекции на долната част на ходилото( зачервяване, олющване и подуване или сърбящи мехури).  - При гъбични инфекции на ноктите.Подходящ за: възрастни Винаги про..
12.30лв
Без данък:10.25лв
Марка: Сандоз Model: Екзодерил, Exoderil 1% разтвор 20 мл
Екзодерил 1% разтвор е подходящ за лечение на гъбични инфекции по краката, особено между пръстите, долната част на ходилото и ноктите.Подходящ за: възрастни Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активно вещество: нафтифин хидрохлорид (naftifin) 10mg, пропиленгликол 50mgДозировка..
20.90лв
Без данък:17.42лв
Марка: Сандоз Model: Екзодерил, Exoderil крем 1% 15g
Екзодерил крем е лекарствен продукт без рецепта за лечение на гъбични инфекции. Повлиява бързо симптомите на възпаление и особено сърбежа. Резорбира се бързо от кожата и се задържа продължително в различните и слоеве, поради което Екзодерил се прилага само веднъж дневно.Приложение: • гъби..
11.80лв
Без данък:9.83лв
Марка: Сандоз Model: Кетонал Интензив, Ketonal Intensive 50 мг 12 сашета
Кетонал Интензив принадлежи към група лекарства, наречени нестероидни противовъзпалителни средства или НСПВС.За краткосрочно лечение на болкови състояния, свързани с остеоартрит, анкилозиращ спондилит, подагрозен артрит, болезнени мускулно-скелетни състояния, следоперативна болка, болки в кръста. К..
11.90лв
Без данък:9.92лв
Показани 1 от 20 | 25 (2 Страници)