Меню
Вашата количка

Вулвоваги спрей, Vulvovagi spray Erbagil 20 ml

Вулвоваги спрей, Vulvovagi spray Erbagil 20 ml
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Вулвоваги спрей подпомага възстановяването на физиологичния баланс при изменения на влагалището и вулвата.Нормализира вагиналната екосистема в случай на вулвовагинит, вагиноза, сърбеж, вагинална сухота.

Състав:

OZOILE e стабилни озониди с витамин Е ацетат, които при контакта с кожата и лигавицата частично се преобразуват в биопероксиди и молекулярен кислород, Озониди от локален озон.

Действат на възпалението ,зачервяването ,сърбежа,паренето и подуването. Пренасят кислорода до тъканта и подобряват реепителизацията. Биопероксиди от локален озон-действат срещу оксидативните и дегенеративни процеси. Естествени биооксиданти срещу бактерии, вируси и гъбички

Витамин Е ацетат-възпрепятства свободните радикали, има успокояващ ефект.

 

Молекулярният кислород, получен от озона, противодейства на физиологичните изменения и повипената секреция, в резултат на хипоксията, предизвикана от негативното въздействие на бактерии и гъбички
Глицеризинова киселина – Противосърбежно и успокояващо действие
Масло от листа на чаено дърво – противогъбично, антимикотично действие.

Начин на приложение:
Препоръчва се преди прилагането на Вулвоваги, засегнатата област да се почисти с Идрозоил. По време на острата фаза, напръсквайте върху засегнатата област със спрея сутрин и вечер  до пълно изчезване на симптомите.
Поддържащ курс – 1 приложение вечер в продължение на седмица.
Както за външна, така и вътрешна употреба.

Предупреждения:
Да не се поглъща
Не използвайте, ако опаковката е нарушена.
Ако имате случаи на алергична реакция, веднага прекратете употребата
Използвайте до 6 месеца след отваряне.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца
Да не се използва след изтичане срока на годност.
 

  • Вулвоваги спрей подпомага възстановяването на физиологичния баланс при изменения на влагалището и вулвата.Нормализира вагиналната екосистема в случай на вулвовагинит, вагиноза, сърбеж, вагинална сухота.
  • Действат на възпалението ,зачервяването ,сърбежа,паренето и подуването. Пренасят кислорода до тъканта и подобряват реепителизацията. Биопероксиди от локален озон-действат срещу оксидативните и дегенеративни процеси. Естествени биооксиданти срещу бактерии, вируси и гъбички
  • Препоръчва се преди прилагането на Вулвоваги, засегнатата област да се почисти с Идрозоил. По време на острата фаза, напръсквайте върху засегнатата област със спрея сутрин и вечер  до пълно изчезване на симптомите.
  • Поддържащ курс – 1 приложение вечер в продължение на седмица.
    Както за външна, така и вътрешна употреба.
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър