Меню
Вашата количка

Veroval инфрачервен термометър 2 в 1

Veroval инфрачервен термометър 2 в 1
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Веровал инфрачервен термометър 2 в 1 предлага бързо и лесно измерване на телесната температура в ухото и на челото в рамките на секунди.
Ефективно решение при бебета и малки деца, когато това се налага да става по няколко пъти на ден при настинка или заболяване.
Инфрачервената технология на термометър Веровал дава възможност за внимателно и точно измерване на телесната температура в рамките на секунди, а измерените стойности могат да бъдат съхранени, обработени и споделени с лекуващия лекар с помощта на софтуер Veroval® medi.connect.

Предимства на Веровал инфрачервен термометър 2 в 1:

  • Идеален за семейства с деца
  • Два метода на измерване: в ухото и на челото
  • Бързо отчитане на инфрачервения сигнал – за 1 секунда
  • Лесен за използване
  • Възможност за измерване без издаване на звуков сигнал
  • С включени 10 еднократни предпазни капачки за хигиенична употреба
  • Памет с последните 10 измервания
  • С практична кутия за съхранение


Измерване на температурата:
Измервателният сензор улавя отделящото се от тъпанчето на ухото, респ. от повърхността на челото, инфрачервено лъчение и показва резултата от измерването след една секунда при измерване в ухото. При измерване на челото на екрана се показва най-високата стойност уловена от сензора по време на сканирането.

Измерване в ухото
Измерването може да се прави в лявото или в дясното ухо. Термометърът измерва излъчваните от тъпанчето и от канала на ухото инфрачервени лъчи. Тези лъчи се улавят от сензора и се преобразуват в температурна стойност. Най-добри стойности се получават при засичане на инфрачервени лъчи от средното ухо (тъпанчевата мембрана). Излъчените от околните тъкани лъчи, дават по-ниски стойности.

Измерване на челото
Термометърът измерва излъчваното от кожата инфрачервено лъчение в областта на челото и слепоочията и околните тъкани. Лъчението се улавя от сензора и се преобразува в температурна стойност. Най-точни стойности се получават при сканиране на цялата зона, започвайки от средата на челото до слепоочията.

 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър