Меню
Вашата количка

Veet Pure депилиращи ленти за тяло 40 бр

Veet Pure депилиращи ленти за тяло 40 бр
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Депилиращите ленти за тяло Veet Pure са удобно и лесно средство за обезкосмяване, дори и при къси косъмчета. Употребата им гарантира лесна депилация и дълготраен ефект. За гладка кожа до 28 дни.
Подходящи и за чувствителна кожа.

Състав:

Восъчни ленти: хидрогениран, стирол/метил стирол/инден кополимер, течен парафин, силициев гел, полиетилен, пентаеритритил тетра-ди-т-бутил хидроксихидроцинамат.
Кърпички: течен парафин, хексилдецил стеарат, парфюм, токоферол ацетат, лимонен.

Начин на употреба:

1. Внимателно отделете лентите, като използвате външните заоблени ивици.
2. Поставете една лента върху кожата си по посока на растежа на косъма. Втрийте по посока на растежа на косъма, за да се уверите, че восъкът е залепнал добре.
3. Дръжте кожата си опъната. Хванете ивицата и издърпайте лентата назад възможно най-бързо, срещу посоката на растежа на космите, като дърпате с движение близо до самата кожа, а не далеч от нея.
4. След кола маската, почистете излишния восък останал върху кожата Ви с кърпичка Perfect Finish.

Предупреждения:

Запазете външната опаковка. Преди употреба прочетете и спазвайте всички предпазни мерки и указания. Подходящ за употреба на краката, ръцете, подмишниците и бикини линията. Не е подходящ за употреба върху главата, лицето, очите, ушите, около ануса, гениталиите и зърната на гърдите или други части на тялото. Да не се използва върху разширени вени, драскотини, бенки, петна, наранена, раздразнена или изгоряла кожа или върху кожа, която някога е проявявала алергична реакция към депилиращи кремове. Между сесиите за обезкосмяване винаги оставяйте интервали от 72 часа. Консултирайте се с лекаря си преди употреба, ако приемате лекарства, които може да повлияят на кожата, ако страдате от кожно заболяване или от заболяване, което може да засегне кожата. Кола маската не е подходяща за възрастни хора, диабетици или хора, приемащи орални ретиноиди. Ако не сте ползвали кола маска досега, ние Ви препоръчваме да започнете с премахване на космите от краката. Само след като придобиете опит преминете към чувствителните области на лицето. Преди употреба, се уверете, че кожата Ви е суха, не е раздразнена, и без кремове, масла или дезодорант. Преди всяка употреба, проверявайте реакцията на кожата, като нанесете и отстраните продукта от малка част от зоната, която желаете да обработите, като спазвате указанията за употреба. Ако след 24 часа не се прояви алергична реакция, продължете с употребата. Ако по време на употреба усетите сърбеж/ дразнене, отстранете продукта веднага с помощта на гърба на една използвана лента, кърпички Perfect Finish или бебешко олио и след това изплакнете обилно със студена вода. Ако паренето продължи, потърсете медицинска помощ. Кожата може да бъде по-чувствителна за кратко време след употреба и е важно да избягвате да се чешете. След употреба препоръчваме да изчакате 24 часа преди да използвате дезодорант против изпотяване, други парфюмерийни продукти, оборудване за изкуствен тен, да плувате или да се излагате на слънце. Ако изразходвате кърпичките Perfect Finish, можете да използвате бебешко олио. Не използвайте вода, сапун или алкохол, за да отстраните восъка. Да се съхранява извън обсега на деца. При поглъщане, незабавно потърсете медицинска помощ и покажете външната опаковка. Да се избягва контакт с очите. При попадане в очите, незабавно изплакнете с обилно количество вода и потърсете медицинска помощ. Съхранявайте оставащите ленти на хладно и сухо място.

Опаковка:
Восъчни ленти - 40 броя
Кърпички Perfect Finish - 4 броя

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър