Меню
Вашата количка

Вариксинал, Varixinal гел 75 мл

Вариксинал, Varixinal гел 75 мл
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Вариксинал гел е предназначен за хора с признаци на венозна недостатъчност (усещане за тежки крака, отоци в прасците, честа поява на синини, разширени вени и др.). Съдържа екстракти от четири лечебни растения, които спомагат да се укрепнат и стабилизират венозните стени, намаляват образуването на отоци и синини.

Активни съставки:
Вода, див чемшир екстракт, конски кестен екстракт, карбомер, готу кола екстракт, декстран, боровинка екстракт, натриев хидроксиметил глицинат, бутилпарабен.

Начин на приложение:
Нанесете върху засегнатото място 1-2 пъти дневно, като масажирате в посока от стъпалата към сърцето. 
Вариксинал гел има приятен аромат и добре попива в кожата.

Предупреждения:
Само за външна употреба.
 8 съвета как да намалите болката в краката.

Движете се! Упражненията не могат да предотвратят варикозните вени, но могат да подобрят симптомите, подобрявайки циркулацията.


Не стойте прави продължително време! Когато стоите прави на едно място, кръвта във вените трябва да се бори срещу гравитацията и то без помощта на мускулите на краката.

Вдигайте краката си високо! Най-добре краката да се повдигат над нивото на сърцето, така че движението на кръвта да бъде подпомогнато от гравитацията.

  • Вариксинал гел е предназначен за хора с признаци на венозна недостатъчност (усещане за тежки крака, отоци в прасците, честа поява на синини, разширени вени и др.). Съдържа екстракти от четири лечебни растения, които спомагат да се укрепнат и стабилизират венозните стени, намаляват образуването на отоци и синини.
  • Нанесете върху засегнатото място 1-2 пъти дневно, като масажирате в посока от стъпалата към сърцето.
  • Вариксинал гел има приятен аромат и добре попива в кожата.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър