Меню
Вашата количка

Ставекс / Stavex таблетки 950mg x 32

Ставекс / Stavex таблетки 950mg x 32
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ставекс оказва благоприятно действие на ставите, поддържа здравината и еластичността на ставния хрущял. Забавя процеса на износване и стареене на ставите. 

 

Състав:

Глюкозамин сулфат - 700  mg

Хондроитин сулфат - 100 mg

Метилсулфонилметан /МСМ/ - 100 mg

Босвелия - екстракт - 46 mg

Хиалуронова киселина - 3,0 mg

Натриев борат - 1,0 mg.

 

 

Действие:

Глюкозамин – основна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията. Организмът го синтезира сам от глюкоза и аминокиселината глутамат. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, затова приемът му като добавка е препоръчителен.

Хондроитин– най-важната съставка на съединителната тъкан. Подкрепя здравето на сухожилията и ставите.

МСМ – естествен източник на органична сяра за производството на аминокиселините серин, метионин и серотонин. Участва в образуването на хрущял и колаген.

Босвелия /индийски тамян/ – подкрепя добрата подвижност и гъвкавост на ставите, оказва благоприятен ефект върху съединителната тъкан, стимулира кръвообращението.

Хиалуронова киселина – основна съставна част на съединителната тъкан. Притежава уникалната способност  да привлича и задържа водата и да възстановява ставната течност /синовиалната течност в ставите/. Участва в състава на ставния хрущял, като спомага за неговата гъвкавост и еластичност.

Натриев борат – източник на микроелемента Бор, който има отношение към здравето на ставите и костите, като защитава от износване ставните хрущяли. Липсата на микроелемента Бор, може да доведе до загуба на костна маса.

 

 

Дозировка:

 1 таблетка дневно след хранене.

 

Внимание:

Да не се използва при наличие на алергия към някоя от съставките. 

Ставекс е хранителна добавка. Да не се превиша препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 


 

 

  • Ставекс оказва благоприятно действие на ставите, поддържа здравината и еластичността на ставния хрущял. Забавя процеса на износване и стареене на ставите. 
  •  1 таблетка дневно след хранене
  • Да не се използва при наличие на алергия към някоя от съставките

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър