Меню
Вашата количка

Sensodyne Sensitivity & Gum, паста за зъби 75 мл.

Sensodyne Sensitivity & Gum, паста за зъби 75 мл.
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Пастата за зъби Sensodyne Sensitivity & Gum клинично доказано помага за облекчаване на чувствителността на зъбите и подобрява здравето на венците. Създадена е по формула с двойно действие, която работи по два начина. Изгражда защитен слой върху чувствителните зони и така ефективно облекчава чувствителността на зъбите, достига до бактериалната плака и я премахва, като помага за подобряване на здравето на венците. За двойно действие при чувствителност на зъбите и проблеми с венците, опитайте паста за зъби Sensodyne Sensitivity & Gum.
 
Състав:
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene
Съдържа Stannous Fluoride (калаен флуорид) 0.454% w/w и Sodium Fluoride (натриев флуорид) 0.0721% w/w (1450 ppm флуорид).
 
Начин на употреба:
Четкайте зъбите старателно два пъти на ден и не повече от три пъти. Избягвайте гълтане на паста. Изплюйте след измиване на зъбите.

Предупреждения:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се използва от деца под 12-годишна възраст, освен по предписание на зъболекар. Чувствителните зъби и проблемите с венците може да са сигнал за скрит проблем, който изисква незабавна грижа. Ако симптомите
продължават или се влошат, консултирайте се с Вашия зъболекар.Ако се появи дразнене, прекратете употребата.Говорете с Вашия зъболекар или лекар възможно най-скоро, ако имате подуване на устата или лицето.


Опаковка:
75мл

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър