Меню
Вашата количка

Sensodyne Rapid Relief Whitening, паста за зъби 75 мл.

Sensodyne Rapid Relief Whitening, паста за зъби 75 мл.
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Sensodyne Rapid Relief Whitening, паста за зъби с уникална формула, бързо създава бариера над чувствителните зони на вашите зъби. Тя осигурява бързо облекчение и изгражда дълготрайна защита с всяко четкане. Спомага за избелването на емайла и предотвратява появата на петната.
 
Състав:
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene.
Съдържа стронциев флуорид 0.454% w/w, натриев флуорид 0.0721% w/w (1450ppm Fluoride)
 
Начин на употреба:
Четкайте зъбите старателно два пъти на ден и не повече от три пъти. Избягвайте гълтане на паста. Изплюйте след измиване на зъбите.

Предупреждения:
Ако при употреба на този продукт се появи дразнене, прекратете употреба. Чувствителните зъби може да са сигнал за скрит проблем, който изисква навременна грижа от страна на стоматолог.
Ако симптомите продължат или се влошат, консултирайте се с Вашия лекар по дентална медицина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се използва от деца под 12-годишна възраст, освен ако не е препоръчано от лекар или лекар по дентална медицина. 

 
Опаковка:
75мл

 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър