Меню
Вашата количка

Розакта, Rosacta крем 50 гр

Розакта, Rosacta крем 50 гр
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти
Розакта крем съдържа масло от розмарин и е традиционен растителен лекарствен продукт, използван за облекчение на слаба мускулна и ставна болка, както и за леки нарушения на периферното кръвообращение (със симптоми като напр. студени крака).

Розакта действа болкоуспокояващо и подобрява периферното кръвообращение. Може да се използва за облекчаване на мускулна болка, като болка поради прекомерни физически упражнения, спортни травми, скованост в областта на врата и раменете поради стрес, болка в гърба поради неправилна поза по време на работа и болка и умора в краката.

Подходящ за:
Възрастни и юноши над 18-годишна възраст.
Запознайте се с листовката преди употреба!


Активни съставки:
Розмариново масло

Начин на приложение:
Винаги използвайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар.
Прилагайте приблизително 3-6 см крем 2 до 3 пъти дневно върху засегнатия участък и леко го втривайте в кожата. Количеството на използвания крем ще зависи от лекувания участък. Измивайте си ръцете преди и след употреба на крема.

Внимание:
Не използвайте Розакта крем, ако сте алергични към розмариново масло или към някоя от останалите съставки на това лекарство  и върху наранена или раздразнена кожа.
Ако симптомите Ви се влошат или продължат повече от 4 седмици, трябва да говорите с Вашия лекар.
Преустановете употребата, ако се появи зачервяване, дразнене или сухота на кожата.
Ако получите ставна болка, придружена от подуване на ставата, зачервяване или повишена температура, трябва да отидете при Вашия лекар.
Уведомете Вашия лекар, ако вече сте имали или ако получите някои от тези симптоми, докато приемате това лекарство, а именно: възпаление на кожата или втвърдени участъци под кожата язва на краката; внезапно подуване на един или двата крака; ако забележите, че един или двата крака са зачервени или топли; или ако имате проблеми с бъбреците или сърцето; силна болка в крака при покой.
Избягвайте контакт с очите. Не прилагайте крема в близост с лигавици.
Ако кремът случайно се погълне, трябва да се направи консултация с лекар.
Поради липса на достатъчно данни, Розакта крем, не се препоръчва, ако сте бременна или кърмите.
Розакта крем не повлиява или повлиява пренебрежимо способността за шофиране и работа с машини.
След отваряне, използвайте в рамките на 12 месеца.

Опаковка:
туба 50 гр

 

 

  • Розакта действа болкоуспокояващо и подобрява периферното кръвообращение. Може да се използва за облекчаване на мускулна болка, като болка поради прекомерни физически упражнения, спортни травми, скованост в областта на врата и раменете поради стрес, болка в гърба поради неправилна поза по време на работа и болка и умора в краката.
  • Прилагайте приблизително 3-6 см крем 2 до 3 пъти дневно върху засегнатия участък и леко го втривайте в кожата.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър