Меню
Вашата количка

Ролетра, Roletra табл.10mg x 10

Ролетра, Roletra табл.10mg x 10
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ролетра се използва за облекчаване на симптомите свързани с алергичния ринит, както и кихане, хрема и сърбежи на носа, зачервени сълзящи очи с парене или сърбеж.

Ролетра облекчава подуването, зачервяването, сърбежа по част от кожата причинен от продължителна поява на кожни обриви или копривна треска.

Запознайте се с листовката преди употреба!

Подходящ за:

възрастни и деца над 7 години

за деца от 2 до 7 години по лекарско предписание.

Активно вещество:

Лоратадин10mg

Дозировка:

При деца над 12 години и възрастни: 1 таблетка дневно

При деца от 2 до 12 години (тегло над 30 кг): по 1 таблетка дневно.

Внимание:

Да не се използва при алергия към лоратадин или някоя от съставките.

Алергичната реакция може да включва обрив, сърбеж, подуване на лицето,устните или ръцете/ краката, или затруднения в дишането.

Roletra не се препоръчва за деца под 2 години и деца с тегло под 30kg.

Не трябва да приемате Poлeтpa, ако сте бременна, предполагате, че може да сте бременна или планирате бременност или кърмите.

Roletra може да причини сънливост или нарушение на зрението при някои пациенти. Това може да повлияе на способността за шофиране или работа с машини. Бъдете сигурни в това как реагирате на лекарството преди да шофирате, работите с машини или извършвате друга дейност, която би могла да бъде опасна, ако не сте концентрирани.


 
  • Ролетра се използва за облекчаване на симптомите свързани с алергичния ринит, както и кихане, хрема и сърбежи на носа, зачервени сълзящи очи с парене или сърбеж.
  • Ролетра облекчава подуването, зачервяването, сърбежа по част от кожата причинен от продължителна поява на кожни обриви или копривна треска.
  • При деца над 12 години и възрастни: 1 таблетка дневно
  • При деца от 2 до 12 години (тегло над 30 кг): по 1 таблетка дневно.
  • Не трябва да приемате Poлeтpa, ако сте бременна, предполагате, че може да сте бременна или планирате бременност или кърмите.
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър