Меню
Вашата количка

Ригенома спрей, Rigenoma spray Erbagil 20 ml

Ригенома спрей, Rigenoma spray Erbagil 20 ml
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ригенома спрей озонотерапия + фитотерапия с доказани терапевтични свойства.

Ригенома спрей – шокова терапия при възпалена кожа и лигавици за локално приложение при превенция и лечение на патологии на кожата и лигавиците, съпроводени с възпаление, зачервяване, сърбеж, парене и белене, причинени от патогенни фактори. Предотвратява появата на келоиди и разязвявания. Подпомага кожната реепителизация. Повлиява ухапвания от насекоми. Показан за лечение след химио- и лъчетерапия. За предпазване на кожа, предразположена към разязвяване ( включително съдови и декубитални рани).

Състав:

 


Масло от чаено дърво – антимикотично действие, потенцира противовъзпалителното действие на OZOILE.
Тиоктова киселина – антиоксидант, който противодейтва на дегенеративните процеси, засягащи кожата и лигавицата. Увеличава производството на клетъчна енергия и за възстановяване на увредената функция.

Ригенома спрей е регистриран с най-ниско рисковия клас I. Няма възрастови ограничения за употреба и може да се използва от най-ранна детска възраст. Подходящ е включително за деца, юноши и възрастни хора.

Дозировка:
Спреят се напръсква директно върху засегнатата област, включително върху открита ранева повърхност, докато тя бъде изцяло и хомогенно покрита.
Прилага се 2 пъти дневно, сутрин и вечер.

Внимание:
Да не се поглъща.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Да не се използва след изтичане срока на годност.
Тубата да се затвяря плътно и да се съхранява на място, далеч от източници на топлина и светлина.
След отваряне да се използва до 6 месеца.
 

  • Спреят се напръсква директно върху засегнатата област, включително върху открита ранева повърхност, докато тя бъде изцяло и хомогенно покрита.
     
  • Прилага се 2 пъти дневно, сутрин и вечер.
     
  • Ригенома спрей – шокова терапия при възпалена кожа и лигавици за локално приложение при превенция и лечение на патологии на кожата и лигавиците, съпроводени с възпаление, зачервяване, сърбеж, парене и белене, причинени от патогенни фактори. Предотвратява появата на келоиди и разязвявания. Подпомага кожната реепителизация. Повлиява ухапвания от насекоми. Показан за лечение след химио- и лъчетерапия. За предпазване на кожа, предразположена към разязвяване

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър