Меню
Вашата количка

Професионална медицинска маска FFP2 Magnum Medical

Професионална медицинска маска FFP2 Magnum Medical
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Професионална медицинска маска FFP2 Magnum Medical осигурява изключително висока степен на защита, както за потребителя, така и за околните. Маската приляга много плътно и филтрира над 96% от вдишвания и издишвания въздух. Тя е предназначена да предпазва от вируси, бактерии, спори, вредни твърди и/или течни частици и аерозоли.

Съгласно ръководството на СЗО маските FFP2 се използват за предпазване на медицински персонал при извършване на процедури като интубация, вентилация и бронхоскопия на пациенти с COVID-19. Нивото на защита на маската отговаря на стандарт на Европейския съюз CE EN 149:2001 + A1:2009 (регламент 2016/425)

Характеристики:
- 5 защитни слоя
- Филтрира над 96% от вдишвания и издишвания въздух
- Метален клип за по-добро прилягане
- Препоръчвана от СЗО за медици при работа с COVID-19.

Употреба:

Преди използване прочетете инструкциите за употреба. 

С почистени ръце проверете маската за повреди, замърсявания, липсващи части. Не използвайте повредени маски. 

За да поставите маската, хванете ластиците и ги поставете зад ушите си, така че маската да покрива плътно носа, устата и брадичката. Притиснете предпазния клип по формата на носа и лицето си. Уверете се, че няма пролуки между лицето и маската. Брада и мустаци пречат на плътното прилягане и намаляват защитата на маската. 

При работа с вируси не докосвайте маската, докато я използвате. Ако все пак се налага, почистете предварително ръцете си с разтриване на дезинфектант на алкохолна основа или сапун и вода, съгласно препоръките на СЗО. 

Предупреждения:

Не употребявайте маската при:
- недостиг на кислород ( под 17% от обема) - помещения със слаба вентилация, малки пространства и тесни проходи, поради риск от задушаване;
- в атмосфера, която се срещат примеси под формата на токсични газове или изпарения на вещества, поради риск от отравяне;
- при твърде висока (над 40оC) или твърде ниска (под 20оС) и при условия на влажност на въздуха над 90%, поради риск от загуба на защитните свойства на маската. 

Съхранение:

Съхранявайте маската в неповредена, затворена опаковка, при влажност под 90о и температура от -20оC до +40оC.
Пазете от пряка слънчева светлина, топлина, агресивни химикали и механични процеси. 
Максималното време за съхранение при изискваните условия е 36 месеца.

Опаковка:
1 брПрофесионална медицинска маска FFP2 Magnum Medical осигурява висока степен на защита, както за потребителя, така и за околните. Препоръчвана от СЗО за медици при работа с COVID-19.

  • 5 защитни слоя
  • Филтрира над 96% от вдишвания и издишвания въздух
  • Метален клип за по-добро прилягане
  • Препоръчвана от СЗО за медици при работа с COVID-19.
  • С почистени ръце проверете маската за повреди, замърсявания, липсващи части. Не използвайте повредени маски.
  • За да поставите маската, хванете ластиците и ги поставете зад ушите си, така че маската да покрива плътно носа, устата и брадичката. Притиснете предпазния клип по формата на носа и лицето си. Уверете се, че няма пролуки между лицето и маската. Брада и мустаци пречат на плътното прилягане и намаляват защитата на маската. 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър