Меню
Вашата количка

Проензи Рапид плюс, Proenzi Radid plus 90+30 таблетки

Проензи Рапид плюс, Proenzi Radid plus 90+30 таблетки
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Проензи Рапид плюс  промоционална опаковка 90+ 30 таблетки

Proenzi Rapid plus съдържа комплекс от съставки с доказано действие в грижата за ставите - глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, босвелин и ExPur комплекс.

Активната съставка Босвелин намалява възпалителните процеси в ставите и не дразни стомаха. Синергичното действие на глюкозамин сулфат и хондоритин сулфат подпомага възстановяването и подхранва ставния хрущял.

Проензи рапид плюс се препоръчва на пациенти с признаци на преждевременно износване на ставите, при повишено натоварване на носещите стави, вследствие на тежка физическа работа, наднормено тегло и др.

Подходящ за:
Възрастни

Активни съставки:
3 таблетки съдържат: глюкозамин сулфат 2KCl 1600mg, хондроитин сулфат 600mg, босвелин (boswellia serrata екстракт; min.70% босвелиеви киселини, от които мин. 20% beta-boswellic acids), ExPur комплекс: колаген тип II 20mcg, витамин С 12mg.

Дозировка:
3 таблетки дневно.
За оптимални резултати се препоръчва прием 2-3 месеца. След почивка от 1 месец

Внимание:
Проензи Рапид плюс е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се приема от деца под 12г, по време на бременност.
Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 градуса Целзий. Да се пази от деца.


 

  • Активната съставка Босвелин намалява възпалителните процеси в ставите и не дразни стомаха. Синергичното действие на глюкозамин сулфат и хондоритин сулфат подпомага възстановяването и подхранва ставния хрущял.Проензи рапид плюс се препоръчва на пациенти с признаци на преждевременно износване на ставите, при повишено натоварване на носещите стави, вследствие на тежка физическа работа, наднормено тегло и др.
  • 3 таблетки дневно.
  • За оптимални резултати се препоръчва прием 2-3 месеца. След почивка от 1 месец

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър