Меню
Вашата количка

Полимакс х 100 таблетки

Полимакс х 100 таблетки
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Polymax Tablets е хранителна добавка от естествени продукти, създадена посредством иновативен съвременен високотехнологичен процес, който гарантира за чистотата на получените олиго- и полипептиди, предназначена да подпомага имунната система в процеса на стабилизирането ѝ при състояния с нарушен лимфоцитен статус, наблюдаващи се при небалансиран или потиснат имунитет. Полимакс може да се прилага при различни състояния на потиснат имунитет, тъй като спомага за намаляване на имунодефицитната симптоматика, за възстановяване на имунния отговор и намаляване честотата и тежестта на усложненията съпътстващи имунния дефицит, както и за подобряване на общото състояние, апетита и наддаването на тегло при състояния на потиснат имунитет. Пептидите в Полимакс са от натурален произход, благодарение на което могат да стимулират имунната система по естествен път, тъй като са сходни на пептидите в слезката (най-големият орган на лимфната система) на човешкия организъм. Това е и начина, по който те подпомагат естествената защитна функция на клетките на имунната система, поддържайки необходимото ѝ контролирано ниво на ефективност при нужда от защита. Това е много важна характеристика на Polymax Tablets, която го различава от останалите имуномодулатори.

Състав:

Една таблетка съдържа 112,4 мг олиго- и полипептиди от свински далак.

Една мека желатинова капсула съдържа предимно пречистени и концентрирани олигопептиди от свински далак ≈ 70% еквивалентни на 10 мг.

Други съставки: Таблетки: сорбитол - 50 мг, малтодекстрин - 49 мг, захароза, магнезиев стеарат - 81 мг.

Филмово покритие на таблетките: хидрокси пропил метил целулоза, железен оксид - жълт, глицерол, титаниев диоксид, растителна мазнина.

Мека желатинова капсула: соево масло, лецитин.

Допълнителни съставки на обвивката: желатин, глицерол, титаниев оксид, железен оксид - жълт.

Дозировка:

1 таблетка 3 пъти дневно (сутрин, обед и вечер). Приема се през устата с малко течност, 30 минути преди хранене.


 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър